Antena Căutare

Ce face un pui de koala orfan pentru a simți dragostea pierdută a mamei. Clipul care te va face să plângi!

Un pui de koala australian se consolează, după ce și-a pierdut mama, cu o replică din pluș care îl ajută să depășească trauma aceste pierderi tragice, relatează luni AFP.

Un pui de koala australian se consolează, după ce și-a pierdut mama, cu o replică din pluș care îl ajută să depășească trauma aceste pierderi tragice, relatează luni AFP.

Mama puiului Shayne, un koala de nouă luni, a fost călcată de o mașină în statul Queensland, din estul Australiei. Puiul de marsupial se afla agățat de spatele ei în momentul impactului și a fost proiectat la distanță de 20 de metri. Când i s-a acordat ajutor, puiul era pe cale să fie atacat de corbi.

Shayne a fost dus la Spitalul faunei sălbatice al unei grădinii zoologice din Australia, administrat de familia regretatului "vânător de crocodili" Steve Irwin, care a devenit o legendă în țara sa. Veterinarii de la Spital au declarat că puiul începe să depășească trauma și să devină independent, grație unui de koala din pluș, de care se agață ca și cum ar fi mama lui.

Koala, animale emblematice ale acestei țări, sunt victime ale schimbării climatice și pierderii habitatului lor, atacurilor de câini, accidentelor de mașină și infecțiilor cu clamidia. Spitalul faunei sălbatice îngrijește în medie 70 — 80 de koala pe lună.

La venirea primilor colonizatori britanici în 1788, existau peste 10 milioane de urși koala. Având în vedere că trăiesc sus în coama arborilor, numărul lor este greu de evaluat, dar era estimat la 330.000 de exemplare în 2012.

Andreea Berecleanu a povestit cum a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața ei, cea în care a spus „DA”... Ploaia era să le strice nunta organizată în aer liber, dar doi miri au găsit o soluție ingenioasă! Vei râde cu gura până...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x