Antena Căutare

Ce fel de persoană ești, în funcție de cum ții telefonul în mână! Iată ce spune asta despre personalitatea ta

​Pare greu de crezut, dar se pare că și modul în care ții telefonul în mână poate să spună multe despre tine. Tu ce fel de om ești?

​Pare greu de crezut, dar se pare că și modul în care ții telefonul în mână poate să spună multe despre tine. Tu ce fel de om ești?

  • Într-o singură mână

Dacă ții telefonul într-o singură mână și îți folosești degetul mare pentru a atinge ecranul telefonului mobil înseamnă că ești o persoană intuitivă și perspicace. Muncești mult, ești harnic, rapid și eficient. Ai mulți prieteni care te adoră pentru creativitatea ta. Fiind o fire sociabilă iubești compania oamenilor. Din păcate, ai tendința de a nu-ți afișa adevăratele sentimente din dorința de a nu-i răni pe ceilalți.

  • Cu o mână îl țin și cu cealaltă fac browsing sau scriu

Dacă ții telefonul cu o mână și cu cealaltă folosești telefonul înseamnă că ești o persoană cu minte ascuțită și creativă. Pur și simplu știi să recunoști repede frumusețea și arta. Toți prietenii tăi vin la tine când vine vorba de modă sau decorațiuni. Uneori pari cam indecis, dar este doar o impresie pentru că atunci când iei o decizie nu-ți mai schimbi părerea sub nicio formă. Trăiești momentul și nu îți faci griji pentru viitor, arată unica.ro.

  • Folosesc ambele mâini pentru a ține și folosi

Dacă ții telefonul cu ambele mâini înseamnă că ești o persoană foarte curioasă și inteligentă. Te interesează orice informațiie, ești ca un aspirator, pentru tine, toată lumea asta este legată prin aceste informații, așa că poți cunoaște lumea prin micile detalii. La exterior pari o persoană independentă căruia nu îi stă nimeni și nimic în cale, dar pe dinăuntru ești o persoană fragilă, la fel ca toată lumea.

  • Țin telefonul cu o mână și introduc textul cu degetul arătător al celeilalte mâini

Ai un comportament liniștit și echilibrat. Ești gata să sacrifici totul pentru binele altora. Ceea ce nu suporți – sunt lacrimile oamenilor apropiați. Le vei ierta greșelile cu o viteză record.

Deși ești o persoană spontană și interesantă, uneori preferi să te retragi pentru a-ți reîncărca bateriile

Trei orașe vor avea aeroport! Premierul Dăncilă a făcut anunțul... An-225, cel mai mare avion din lume stă ascuns într-un depozit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x