Antena Căutare

Ce fel de personalitate ai, în funcție de forma buzelor! Vei citi instant pe oricine din jurul tău!

Diferitele părți ale corpului pot arăta ce trăsături de personalitate are o persoană. Chiar și forma buzelor arată ceva despre o persoană.

Ce fel de personalitate ai, în funcție de forma buzelor! Vei citi instant pe oricine din jurul tău!
Tu ce fel de buze ai?

Diferitele părți ale corpului pot arăta ce trăsături de personalitate are o persoană. Chiar și forma buzelor arată ceva despre o persoană.

Diferențele de dimensiune între buza superioară și cea inferioară îți spun dacă ești o persoană veselă sau sobră, naivă sau circumspectă, dornică de atenție sau retrasă.

Privește atent în oglindă și descoperă ce fel de om ești

1.Dacă buza de sus este mai proeminentă decât cea de jos

Înseamnă că ești o persoană deschisă și onestă. Disprețuiești minciuna și înșelătoria. Ești sincer cu cei din jurul tău și ai aceleași așteptări din partea lor. Din păcate, ești și o persoană puțin naivă, având tendința de a crede tot ceea ce ți se spune.

Dar asta nu înseamnă că nu ești o persoană cerebrală, ci că pur și simplu, tinzi să proiectezi însușirile tale definitorii inclusiv asupra celorlalți, cu atât mai mult asupra celor dragi ție. Ești, de asemenea, o persoană inimoasă, altruistă și săritoare.

Iubești viața și tinzi să trăiești din plin fiecare clipă. Nu insiști prea mult asupra consecințelor greșelilor pe care le comiți, dar știi și să desprinzi lecții de viață utile în urma eșecurilor.

TEST de PERSONALITATE! Alege-ți frunza și află ce spune ea despre tine. Vei fi surprins de ADEVĂR!

2.Dacă buza de jos este mai proeminentă decât cea de sus

E semn că faci parte din categoria persoanelor mai retrase, dar foarte atente la detalii. Ești o persoană tăcută și liniștită și îți place să studiezi cu atenție reacțiile și opiniile celor din jurul tău. Ești un foarte bun psiholog și posezi un simț al anticipației bine dezvoltat.

Citești oamenii cu ușurință și cu cât îi analizezi mai mult, cu atât mai ușor îți este mai ușor să le anticipezi mișcările. Ești o persoană deosebit de inteligentă și intuitivă, iar din acest motiv faci față cu brio profesiilor care implică socializare, discurs public și muncă de convingere. Ai putea deveni, de exemplu, un excepțional administrator de afaceri.

Tu ce fel de buze ai?

Ai inclusiv un talent deosebit pentru exprimare scrisă și orală. Te exprimi în mod clar și elocvent, impui respect, iar persoanele din jur te ascultă întotdeauna cu interes. Poți deveni un bun orator sau un scriitor de succes.

Opiniile si argumentele tale, mereu atent elaborate si intemeiate, sunt foarte apreciate si respectate de cei din jur. Memoria ta perceptiva foarte ascutita te ajuta sa iti amintesti cu usurinta detaliile situatiilor traite.

Esti o fire singuratica, preferand sa te inconjori mai degraba de carti si filme documentare decat de oameni. Incearca sa adopti o atitudine ceva mai optimista si fii mai putin suspicios/suspicioasa. Pune-ti in lumina intelepciunea si gandirea profund analitica traind si cat mai multe experiente sociale, si nu uita sa te mai si distrezi! Incearca sa nu mai supraanalizezi mereu lucrurile si lasa-te purtat, din cand in cand, si de micile placeri ale vietii.

Sursa: secretele.com

A fumat timp de 100 de ani și a devenit cea mai longevivă persoană din lume! Medicii au uitat tot ce știau până acum des... Au chemat preotul acasă pentru exorcizare! Uite ce lucruri bizare se întâmplă acolo! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x