Antena Căutare

Ce gen de femeie eşti în funcţie de luna în care te-ai născut! Horoscopul care se potriveşte întotdeauna

Fiecare femeie este diferită în felul său, are puncte slabe şi calităţi, dar luna în care te-ai născut poate spune multe despre personalitatea ta.

Fiecare femeie este diferită în felul său, are puncte slabe şi calităţi, dar luna în care te-ai născut poate spune multe despre personalitatea ta.

Ianuarie

Doamnele nascute in luna ianuarie sunt conservatoare, dar si foarte ambitioase. Le vine foarte greu sa isi exprime sentimentele, iar atunci cand o fac, se asteapta la acelasi lucru dn partea partenerului. Ele cred ca au un nivel ridicat de intelectual fata de alti oameni.

Februarie
Aceste femei au un mod de a gandi mai abstract. Nu toata lumea este capabila sa le inteleaga. De multe ori isi schimba starea de spirit, ceea ce inseamna ca trebuie sa va apropiati de ele cu rabdare. Aceste femei sunt foarte romantice, fiind capabile de orice pentru cei dragi, atat timp cat au libertate deplina.

Martie
Femeile nascute in luna martie sunt foarte amabile si foarte dragastoase. Compania lor este o placere pentru multi oameni. Aceste femei se indragostesc foarte greu si nu apreciaza trucurile folosite de barbati pentru a le impresiona.

Aprilie
Aceste femei comunica cu usurinta, dar uneori tind sa se auto-victimizeze. Le place sa fie in centrul atentiei. Daca vei castiga respectul unei femei nascute in luna aprilie, ea va fi intotdeauna alaturi de dvs si va va ajuta la nevoie.

Mai
Femeile nascute in luna mai sunt foarte incapatanate, uneori simpatice, insa sunt foarte fidele partenerilor lor. Aceste femei au in general un aspect foarte frumos. Au tendinta de a fi prea extravagante, ceea ce nu este o problema mare, deoarece ele gasesc intotdeauna o cale de iesire din dificultatile financiare.

Iunie
Femeile nascute in luna iunie sunt extrem de curioase, inteligente, creative si sociabile. In general ele sunt capabile sa impresioneze oamenii doar din vorbe. O alta caracteristica este ca acestea au obiceiul de a stresa oamenii din jurul lor cand nu le convine ceva.

Iulie
Femeile nascute in luna iulie sunt foarte secretoase. In plus, ele sunt ambitioase si foarte rar veti vedea ca isi calca pe mandrie. Nu le plac conflictele, asa ca sunt politicoase cu oamenii. In cazul in care o astfel de femeie se indragosteste de dvs, ar trebui sa stiti ca cea mai mare greseala este sa ii dati un motiv de gelozie.

August
Femeile nascute in luna august sunt foarte generoase si egoiste si au un simt al umorului incredibil. In dragoste, le place sa fie in centrul atentiei. De asemenea ele niciodata nu duc lipsa de atentie din partea barbatilor.

Septembrie
Femeile nascute in luna septembrie sunt blande, disciplinate si in viata privesc numai partea practica. Acestea nu iarta niciodata tradarea! Adora aventurile de-o noapte, iar pe de alta parte, sunt extrem de critice cu partenerii lor.

Octombrie
Femeile nascute in luna octombrie sunt foarte puternice si independente. Dar adevarul este ca acestea sunt foarte vulnerabile din punct de vedere emotional. Rareori plang in fata altora. Aceste femei sunt foarte inteligente si pot gasi un limbaj comun chiar si cu cele mai dificile personaje.

Noiembrie
Femeile nascute in luna noiembrie sunt intotdeauna cu un pas inainte. Acestea incearca mereu sa faca fata problemelor. Ele sunt intotdeauna zambitoare si pot cuceri inima unui barbat cu usurinta. Unul din lucrurile pe care ar trebui sa le stiti despre feneile nascute in noiembrie, este ca daca nu sunteti gata sa auziti adevarul, nu le cereti opinia.

Decembrie
Femeile nascute in luna decembrie sunt nerabdatoare, pripite, insa au mult noroc. Aceste femei gasesc intotdeauna o cale de iesire din orice situatie. Ele stiu cum sa se distreze alaturi de prieteni. Cel mai bun lucru este ca nu sunt egoiste.

Ce se întâmplă în corpul tău atunci când plângi! Lacrimile transformă totul din organism!... Răutătate mai mare n-ai văzut! Topul zodiilor de care trebuie să te ferești, ca să n-o pățești!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x