Antena Căutare

Ce îşi doreşte fiecare zodie de Paşte. Taurilor, la voi ambalajul face totul!

Indiferent de zodia din care faci parte, Paştele are o semnificaţie aparte şi tocmai de aceea gusturile nu se pot discuta atunci când vine vorba de cadouri cu tematică sau delicii care atrag privirile.

Indiferent de zodia din care faci parte, Paştele are o semnificaţie aparte şi tocmai de aceea gusturile nu se pot discuta atunci când vine vorba de cadouri cu tematică sau delicii care atrag privirile.


Dacă vrei să faci un cadou deosebit unei persoane dragi, încearcă să ţii cont şi de preferinţele legate de zodie!


Berbec


Persoanele născute în această zodie preferă aranjamentele specifice Paştelui, indiferent că este vorba de un coş cu ouă colorate, cu diferite ornamente, sau că este vorba de câteva delicii culinare, aceste persoane vor fi încântate de ceea ce le va aduce iepuraşul.


Taur


Pentru persoanele născute în această zodie foarte important este aspectul cadoului, acesta trebuie să fie împachetat frumos. De asemenea, trebuie să fie scump şi de calitate. Când vine vorba de dulciuri pretenţiile sunt mai mari, pentru aceste persoane mirosul şi aromă sunt foarte importante.


Gemeni


Persoanele născute în această zodie nu au pretenţii foarte mari atunci când vine vorba de cadourile de Paşte, pentru ele este suficient să le oferi o mică atenţie, un ou de ciocolată însoţit de o felicitare, un coş ornamental sau un cozonac tradiţional.


Rac


Persoanele născute în această zodie nu pun accent pe cadouri, preferă mai degrabă să ofere, decât să primească. Se vor axa pe coşuleţe cu tematică, cozonaci tradiţionali sau fursecuri şi prăjituri care să-i îndulcească pe cei dragi.


Leu


Persoanele născute în această zodie adoră să petreacă Paştele în familie şi să se implice în tot felul de activităţi, să vopsească ouă sau să pregătească diferite deserturi. Ciocolată este preferată lor şi tocmai de aceea ar trebui să ţii cont de acest lucru dacă doreşti să le dăruieşti ceva de Paşte.


Fecioara


Persoanele născute în această zodie adoră fructele şi dulciurile, tocmai de aceea un cadou inedit pentru ele ar fi nişte ouă de ciocolată frumos ornate, eventual să provină dintr-o ţară recunoscută pentru delicatesele în materie de dulciuri.


Balanţă


Acestor persoane trebuie să le oferi un cadou mai deosebit, cum ar fi un ou Faberge. Evita să le cumperi ouă de ciocolată, indiferent cât de frumos sunt ambalate, aceeaşi regulă se aplică şi pentru ouăle din lemn sau ceramică pentru că le consideră inutile.

Scorpion


Acestor persoane le place aventură, tocmai de aceea o adevărată surpriză ar fi o "vânătoare de comori", în care să fie nevoite să caute micile surprize ascunse prin tot felul de locuri. Ziua poate fi încheiată cu un pahar de şampanie servit într-un cadru plăcut.


Săgetător


Persoanele născute în această zodie sunt ceva mai pretenţioase, în locul unui cadou tradiţional ar preferă o selecţie de bomboane din diferite ţări. Aşadar, încearcă să ţii cont de acest lucru dacă te gândeşti să le faci un cadou mai deosebit.


Capricorn


La fel că persoanele din zodia Scorpion, acestora le place aventură şi tocmai de aceea o "vânătoare de comori" ar fi ceva inedit. Însă dacă doreşti să le faci cu adevărat o surpriză, încearcă să te foloseşti şi de câteva obiceiuri tradiţionale, cu siguranţă vor fi încântate.


Vărsător


Persoanele născute în această zodie nu sunt deloc pretenţioase, ele vor aprecia orice cadou pe care îl vor primi, atâta timp cât va fi oferit de o persoană dragă. Ouăle de ciocolată ambalate în diferite moduri reprezintă ceva deosebit pentru ele.


Peşti


Aceste persoane adoră surprizele, dacă doreşti să le faci un cadou special încearcă să le pui puţin pe gânduri. Indiferent de ce ai dori să le oferi ai grijă că ambalajul să nu dea de gol conţinutul. Decoraţiunile specifice Paştelui sunt preferatele lor.

Locul unde petrec sărbătorile de Paşte cei mai mulţi dintre români. Nu te-ai fi aşteptat la aşa ceva!... De ce nu trebuie să mănânci oul cu sare, în prima zi de Paşte! E MARE PĂCAT! TRADIȚIILE ROMÂNILOR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x