Antena Căutare

Copiii, cu gandul la alegeri: "Vrem multe jucarii si multe spatii de joaca"

Sunt prea mici sa schimbe lumea, asa ca si-au trimis parintii la vot sa le decida viitorul. Insa au, si ei, pretentii de la viitorii alesi. Copiii vor inainte de toate locuri de joaca. Dar si locuri de munca pentru cei mari.

“Pentru parintii mei si pentru toti adultii vrem locuri de serviciu si multa sanatate, iar pentru noi, copiii, vrem multe jucarii si multe spatii de joaca! Ati inteles?” ... Alexandru are doar patru ani, dar il preocupa soarta tarii, la fel ca pe un om mare.

Stie ca e prea mic sa voteze, asa ca si-a trimis parintii la urne. Si chiar i-a avertizat. Sa se gandeasca la viitorul lui, inainte sa puna stampila. Asemenea lui Alexandru, sunt multi altii. Sunt interesati de corectitudinea candidatilor. Dar si de infrastructura: "Sa termine constructiile care le-au inceput".

Pana vor implini 18 ani, cei mici isi pun viitorul in mainile parintilor. Si spera ca acestia vor face alegerea corecta.

VIDEO! Zeci de studenti din San Francisco au participat la un maraton nud... Desert de trei tone la Dresda, cu ocazia Craciunului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x