Antena Căutare

Cea mai frumoasă fată din lume! Te vei îndrăgosti instant dacă vezi cum arată!

Este considerată cea mai frumoasă fată din lume și are numeroși fani în întreaga lume! Te îndrăgostești de ea instant când o vezi!

Cea mai frumoasă fată din lume! Te vei îndrăgosti instant dacă vezi cum arată! Galerie
Fetița are numeroși fani în toată lumea

Este considerată cea mai frumoasă fată din lume și are numeroși fani în întreaga lume! Te îndrăgostești de ea instant când o vezi!

O cheamă Kristina Pimenova și este din Rusia. S-a născut în 2005 la Moscova. La doar 10 ani, fetița a reușit să cucerească lumea modei și se bucură de o carieră de succes ca fotomodel.

Pe Facebook și pe Instagram, cea mică are milioane de fani din întreaga lume. Nimeni nu i-a rezistat, căci Kristina are ceva cu adevărat special.

Periculos de sexy! Cea mai frumoasă femeie din lume provine dintr-un popor băștinaș!

Fetița are numeroși fani în toată lumea

Și-a început cariera de model la doar trei ani și are deja la activ contracte cu celebre case de modă precum Armani, Cavalli sau Fendi.

Catrinel Menghia, cea mai sexy româncă din lume, se află în impas! A fost cerută în căsătorie, dar nu poate să facă acest pas! Motivul este incredibil!

Se pare că cea mică a moștenit acest dar de la mama ei, fost fotomodel rus.

Salariu de 38.000 de euro pentru ceva mai mult decât simplu și totuși nimeni nu acceptă! Uite ce ai de făcut!... Probleme cu căștile? S-a descoperit trucul genial care le descurcă în trei secunde!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x