Antena Căutare

Așa arată CEA MAI SFÂȘIETOARE SCRISOARE DE DRAGOSTE: „Poate nu-mi voi aminti chipul, dar o să știu că ești tu atunci când îți voi auzi râsul!”

Avea o viață perfectă.O familie frumoasă, o meserie la care visează jumătate dintre tinerii de pretutindeni. Avea faimă și avea bani. Numai că soarta avea să-i dea o lovitură teribilă atunci când se afla pe culmi

Avea o viață perfectă.O familie frumoasă, o meserie la care visează jumătate dintre tinerii de pretutindeni. Avea faimă și avea bani. Numai că soarta avea să-i dea o lovitură teribilă atunci când se afla pe culmi.

O namilă de aproape 2 metri și 110 kilograme plânge ca un copil. Tocmai ce ieșise din cabinetul medicului neurolog. Așa cum se întâmplă în lumea de dincolo de Atlantic, specialiștii sunt neiertători atunci când vine vorba de verdicte. „Ben, nu te voi minți. Ai niște probleme. Creierul ți-a fost afectat. Memoria începe să te lase. Sfatul meu e să te lași!”. Cuvintele îi lovesc și acum timpanul chiar dacă a părăsit salonul de câteva minute, iar lacrimile nu-i dau pace. Tocmai el. Ben Utecht, fostul star de la Indianapolis Colts și omul în care antrenorii și finanțatorii lui Cincinnati Bengals își puneau mari speranțe după ce-l aduseseră cu un an mai devreme.

Cine este Ben? Ei, bine, pentru cei care nu și-au dat seama încă, omul este un jucător de fotbal american, iar problemele medicale și le descoperise în 2009 în urma unei contuzii suferite în meciul din săptămâna precedentă. Nu era Alzheimer, dar era ceva care-l obliga să renunțe rapid și definitiv la marea lui pasiune pentru că loviturile repetate primite în cariera sa îi afectase „calculatorul”.

Acasă îl așteptau soția și fetița lor Elleora Grace, ce tocmai venise pe lume. Ca un făcut, soția sa avea vești bune și fără să bănuiască ce urma să-i spună Ben, i-a sărit în brațe și a strigat: „Sunt gravidă din nou. O să mai avem un copil”. Atunci uriașul a izbucnit în plâns și i s-a destăinuit soției: „Am probleme, Karyn. O să-mi pierd memoria!”. Ceea ce trebuia să fie una dintre cele mai frumoase zile din existența familie Utecht s-a transformat într-un coșmar.

Au urmat investigații medicale amănunțite, tratamente. În tot acest timp, Karyn a dat naștere unor gemene superbe, iar Ben avea, în sfârșit, un motiv de bucurie. Doar că problemele medicale se acutizau, așa că a luat o decizie care avea să-i transforme viața sa și a multor oameni de pe întreaga planetă. Ben a început să le scrie scrisori soției și fiicelor sale. Mii de rânduri în care își explica trăirile, spaima, bucuria, dorința de a fi totul ca înainte.

Așa s-a născut „Counting the Days While My Mind Slips Away” sau „Numărând zilele în timp ce amintirile îmi dispar”. O carte motivațională de excepție, în care Ben își povestește drama și mai ales dorința de a trăi și de a fi alături de soția și fiicele sale iubite și care este, în primul rând, un ghid printre propriile amintiri.

La finalul volumului, Ben scrie una dintre cele mai sfâșietoare scrisori de dragoste care au văzut lumina tiparului și pe care fostul fotbalist de la Indianapolis a transformat-o într-o melodie absolut răvășitoare pe care a interpretat-o în 2014.

„You Will Always Be My Girls” este considerată una dintre cele mai emoționante declarații de dragoste pusă pe note muzicale și o piesă motivațională fără egal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La opt ani de la depistarea problemelor medicale, Ben Utecht continuă să uite, dar continuă să trăiască și să fie purtător de cuvânt al Fundaţiei American Brain şi al Academiei americane de neurologie, atrăgând atenţia asupra comoţiilor cerebrale sau a altor probleme ale creierului.

Cazi în păcat când te uiți la ea! Mămica asta are cele mai lungi picioare din lume! Și e mai sexy decât îți poți imagina... Un OZN apărut din senin a ridicat apa din mare la cer! Un martor a filmat adevărul ascuns până acum!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x