Antena Căutare

Cele mai rele SOACRE, în funcție de ZODIE! Horoscopul acesta îți spune dacă o să ai liniște în casă sau NU!

Oricine își dorește să aibă parte de liniște în casă, dar uneori, soacra este elementul care joacă un rol esențial în acest sens. Totuși, se pare că și zodia este importantă când vine vorba de armonie.

Oricine își dorește să aibă parte de liniște în casă, dar uneori, soacra este elementul care joacă un rol esențial în acest sens. Totuși, se pare că și zodia este importantă când vine vorba de armonie.

Taur

Chiar daca nu sunt caracterizate de incapatanare, ele sunt foarte curioase. Intotdeauna vor sti ce se intampla in familia copilului sau si nu va vrea decat sa fie si ea prezenta ori de cate ori se va lua cate o decizie importanta. Nu-si va anunta mereu vizitele, ii plac “surprizele”, prilej de a-si baga nasul si mai mult in problemele familiale. De la ea vor porni certurile intre tine si sotul tau, deoarece aveti pareri diferite si credeti ca sotului i-a venit timpul sa se maturizeze si sa nu mai aiba nevoie de “mamica”.

Scorpion

Chiar daca alegerea ii apartine pe deplin copilului dumneavoastra si ati avut pana acum incredere in el ca a luat exact cele mai bune decizii, acum nu sunteti de aceeasi parere. Nu o veti accepta niciodata pe nora, considerand ca nu va fi nici in 100 ani buna pentru el. Este copilul dumneavoastra, i-ati acordat cea mai buna educatie, este cel mai frumos si cel mai destept si nici o alta femeie nu va va putea locul in viata lui chiar daca sentimentele de iubire sunt diferite. Certuri dese, foarte dese, in care sotul, din nefericire nu are un cuvant de spus, fiind pus intre ciocan si nicovala.

Citește aici continuarea articolului!

VIDEO GENIAL: Cum să transformi o banală eşarfă într-o bluză spectaculoasă!... „Dumnezeule, ce se întâmplă pe CER?” Un fenomen BIZAR a creat panică printre oameni! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x