Antena Căutare

Cele mai spectaculoase tatuaje 3D în relief! Ai putea jura că pielea doar acoperă un costum de Spiderman sau că o iguană pe stă pe umăr! Românilor, ne facem „tatoo sub piele”?

Vă duceți aminte de „prăpăstiile” ivite în parcuri din pensulele unor pictori renumiți? Sau de miile de bancnote „aruncate” pe jos la metrou?

Vă duceți aminte de „prăpăstiile” ivite în parcuri din pensulele unor pictori renumiți? Sau de miile de bancnote „aruncate” pe jos la metrou?

(Pictură 3D la metrou)

Da, știm, și noi am încercat să le adunăm, dar nu am făcut decât să dăm cu mâna de gresia galbenă și să ne alegem cu o durere la mână. Dar ce ați spune dacă ați avea asemenea „opere de artă” direct pe piele? Tatuaje 3 D în relief care să îi facă pe cei de lângă voi curioși, invidioși, cârcotași... și dornici să vă imite!

Ei, bine, în Franța există deja moda acestui „tatoo sub piele”, vorba artiștilor de la Carla's Dreams. În cazul tatuajelor 3D cel care le priveşte are iluzia că ceea ce vede "iese pur şi simplu din cadru", iar artiştii lucrează cu o precizie chirurgicală.

Noţiunile de geometrie în spaţiu şi cunoştinţele de pictură clasică sunt necesare, precum şi mult antrenament în prealabil. Cine și-ar risca până la urmă pielea?

Însă rezultatul merită toți banii, nu-i așa? Nu vreți și voi nasturi la „costumul din piele naturală” sau o ținută de Spiderman în loc de maiou?! Acum este posibil!

Foto Credits: www.oeufauriz.com

Uită de cărţile de geografie şi fii atent aici! De ce sunt interesaţi oamenii în funcţie de ţara în care locuiesc. Brazi... Ea este românca plină de ambiție care a slăbit 114 kilograme! A dat dieta tuturor și a povestit cum a încăput în uniform...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x