Antena Căutare

Cerere in casatorie inedita la Venetia. Mireasa a inceput sa planga de fericire!

Toate povestile frumoase de dragoste se incheie cu o cerere in casatorie. Cel mai important lucru e ca fata din orice poveste sa spuna "da" atunci cand iubitul o cere oficial. Iar britanica din povestea urmatoare nici nu avea cum sa refuze, pentru ca iubitul i-a dansat si i-a cantat inainte de marea intrebare in cel mai romantic loc de pe planeta: Piata San Marco din Venetia.

El, 36 de ani, animator pe vas de croaziera. Ea, 31 de ani, dansatoare pe acelasi vapor. A fost dragoste la prima vedere. Si inevitabil trebuia sa vina si momentul mult asteptat. Logodna. Numai ca iubitul britanicei a vrut sa puna la cale cea mai originala cerere in casatorie. Asa ca a ales cel mai romantic loc din lume: Venetia! Si in cea mai mare piata a Orasuluii Iubirii, el a inceput sa danseze - de fericire probabil.

La scurt timp, viitorul mire a primit intariri si mai multi amici de-ai lui au inceput si ei sa danseze pe ritmurile unei melodii extrem de graitoare: "You Make My Dreams Come True", in traducere: Visele mele devin realitate doar cu tine!

La final, in loc de marea intrebare, barbatul i-a intins alesei inimii un inel! Si spre fericirea tuturor curiosilor care s-au strans in jur, fata a spus “da”!

Cel mai fericit este insa viitorul mire. Iar de acum incolo grijile organizarii vor cadea, evident, pe mireasa!

Solutie: praful cosmic poate fi folosit impotriva incalzirii globale... Astazi este Ziua Internationala a Zambetului! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x