Antena Căutare

Colegii de clasă au luat cutia cu mâncare a băiatului sărac și lihnit de foame! Ceea ce a urmat te va umple de lacrimi!

Un clip video apărut recent pe internet a topit inimile a milioane de oameni. Uneori, să faci o faptă bună nu te costă nimic, dar poate schimba multe în viața celui care are cu adevărat nevoie.

Un clip video apărut recent pe internet a topit inimile a milioane de oameni. Uneori, să faci o faptă bună nu te costă nimic, dar poate schimba multe în viața celui care are cu adevărat nevoie.

Un puști blonzuliu stă în clasă cu cutiuța primită de acasă. Învățătoarea anunță pauza de masa și toți prichindeii se reped pofticioși la pachețelul primit de acasă.

Băiatul dechide timimd cutia și vede că e goală. Îl doare, dar nu spune nimic. Cere voie să iasă din clasă și merge puțin să se limbe. Bea apă, să îi mai potolească foamea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când pauza se termină, puștiul vine înapoi în clasă, cu privirea în pământ, ca și când nu ar vrea să privească la bunătățile colegilor săi. Îi e foame, dar cutiuța lui e goală.

Resemnat, dă să o bage înapoi în ghiozdan. Și observă că e mai grea decât ar trebui. Și atunci o deschide și vedere minunea: un sandviș și câțiva bobi de strugure, din care mușcă imediat cu poftă.

Îți dau lacrimile! Profesorul l-a bătut pe elev pentru că a întârziat, dar apoi a dat în plâns când a aflat adevăratul motiv! Ce ascundea băiatul? (VIDEO)

Pe furiș, colegii se uită să vadă dacă ceea ce i-au pus în cutie îi place. Dar lui îi place și zâmbește fericit, căci acum are și el gustare la școală.

Clipul video este folosit în Norvegia pentru a trage un semnal de alarmă societății cu privire la elevii defavorizați. Milioane de oameni au privit cu emoție povestea. Unii dintre ei au înțeles căo faptă bună nu te costă nimic, dar poate schimba viața unei persoane.

Fără cuvinte! Un profesor a găsit ciorna unui elev, uitată în bancă: "Timpul se scurge repede! Trebuie să înveți să zâmbești și să uiți de griji. Ce mai aștepți?"

O femeie a cumpărat un inel ieftin de la un târg de vechituri! Treizeci de ani mai târziu, viaâa i s-a schimbat complet!... Toți se întrebau cum poate o femeie ca ea să aibă un soț atât de frumos și de sexy! Iar răspunsul i-a lăsat pe toți fără...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x