Antena Căutare

„Copiii de la școală vorbeau că semănăm foarte mult!” Uite cum s-au regăsit niște frați, după mai bine de 17 ani! Povestea aceasta depășește orice imaginație!

Această poveste a cutremurat o lume întreagă și a demonstrat tuturor că minunile se pot întâmpla, oricât de imposibil ar părea.

Această poveste a cutremurat o lume întreagă și a demonstrat tuturor că minunile se pot întâmpla, oricât de imposibil ar părea.

O femeie pe nume Celeste Nurse a dat naștere unui copil, ce i-a fost răpit în scurt timp, chiar din maternitate. Nimeni nu a mai știut nimic despre acest caz timp de 17 ani. Într-o zi, un alt copil al familiei a auzit că la școală există cineva care seamănă leit celor trei copii ai familiei Nurse.

Curioși, părinții au invitat-o pe colega copiilor lor să le facă o vizită. Dar asemănarea era mai mult decât izbitoare între invitată și cei trei copii ai familiei. Atunci și-au dat seama că este vorba despre copilul lor, răpit din maternitate în urmă cu 17 ani.

„Aceasta este dovada că există!” O femeie a filmat totul! Acum tot internetul vorbește despre asta!... Cel mai SEXY deţinut din lume are mii de fane în toate ţările! Uite cum arată bărbatul care a înnebunit femeile de pretu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x