Antena Căutare

Copil in stare grava, dupa ce dentistul l-a spalat in gura cu detergent

O fetita de sapte ani din Austria se afla la terapie intensiva dupa ce gura ei a fost corodata de un agent dezinfectant in timpul unui tratament la dentist. Faringele si gingiile copilului au fost grav afectat cand un agent de curatare special i-a fost pulverizat in gura la un spital din Kufstein, Tirol.

Clinica a spus ca a informat procurorii din Innsbruck cu privire la acest incident, care sunt asteptati sa porneasca o actiune legala pentru vatamare corporala. Copilul a trebuit sa fie pus in coma artificiala dupa incident, dar este pe calea cea buna in vederea recuperarii.

Oficialii clinicii au explicat tuburile aparatului folosit de dentistul de serviciu contineau cantitati substantiale de agent de curatire inainte de inceputul operatiei. Purtatorul de cuvant a spus ca nimeni nu va fi suspendat pana la finalul investigatiei si ca masurile de prevenire in astfel de cazuri vor fi inasprite.

Luna trecuta, o chelnerita din Tirol a fost condamnata sa plateasca o amenda de 720 de euro dupa ce a servit sucul de mere al unui baiat de doi ani intr-un pahar in care se mai aflau reziduuri de detergent de vase, informeaza Austrian Independent.

Sursa: Antena3

Caracterul nu se cumpara. A gasit 50.000 de euro intr-o parcare si i-a inapoiat... Un experiment romanesc, in drum spre Statia Spatiala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x