Antena Căutare

Copilul bolnav de autism, care s-a pierdut sambata prin padure, a fost gasit de un caine!

Un caine politist a devenit eroul copilului bolnav de autism, care s-a pierdut sambata prin padure! Detectivul cu blana a reusit in cateva ore ce n-au reusit 30 de vanatori si politisti intr-o zi intreaga. El l-a gasit pe baiatul bolnav din Targu Carbunesti, care a disparut din curtea casei.

Dupa o noapte de spaima, ratacit in padure, si inca una la spital, Mario s-a intors acasa. Primul care l-a asteptat in poarta a fost cel mai bun prieten, cainele familiei. Tot un caine, politist insa, i-a salvat viata.

Pe erou il cheama Marko. E un ciobanesc german de patru ani, care a revenit recent in tara, dupa o misiune de cautare a emigrantilor in Spania. El a facut ce n-au reusit 30 de politisti, vanatorii si un grup de sateni, care au rascolit o zi intreaga padurea. L-a descoperit pe baietel, intr-o rapa pe deasupra careia trecuse chiar si elicopterul, dotat cu o camera de termoviziune. Epuizat si cu talpile julite, Mario statea ghemuit si astepta sa fie salvat.

Marko sau Map, asa cum este trecut in acte, este unul dintre cei mai buni caini politisti din tara. Iar acum, e si eroul unei povesti care s-a terminat cu happy-end.

Mario se joaca iar in batatura casei. Iar satenii care au ajutat la cautari, au primit cate o diploma de la primarul din Targu Carbunesti. Marko, salvatorul copilului, se pregateste acum de concurs. La Sibiu a inceput Campionatul National de Dresaj al Cainilor de Serviciu.

Un maslin de 2.000 de ani a fost scos la licitatie, in Franta... O romanca este dublura lui Celine Dion in videoclipuri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x