Antena Căutare

Cum a reacționat un tată atunci când copiii i-au luat ochelari speciali, ca să poată vedea culorile! Clipul face senzație!

Să nu te poți bucura de frumusețea culorilor este o boală cu care poți trăi, dar parcă viața nu mai este la fel de plăcută. De aceea, copiii unui tată incapabil să le vadă au pus la cale un cadou de zile mari!

Să nu te poți bucura de frumusețea culorilor este o boală cu care poți trăi, dar parcă viața nu mai este la fel de plăcută. De aceea, copiii unui tată incapabil să le vadă au pus la cale un cadou de zile mari!

Pentru aniversarea tatălui său, copiii au făcut un efort financiar deosebit pentru a-și permite o pereche de ochelari special concepuți pentru oamenii care nu pot vedea culorile.

L-au chemat în grădina casei și i-au dat cadoul, spunându-i să deschidă pachetul frumos împachetat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

L-au păcălit inițial că sunt doar niște ochelari de soare. I-a probat și și-a dat seama că în sfârșit poate vedea culorile!

Când a primit vestea că va deveni bunic, bărbatul din imagine a făcut show! Familia l-a filmat pe ascuns și acum tot internetul râde!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum a reacționat tatăl fericit, atunci când a văzut cum arată lumea cu adevărat!

23 septembrie 2017, Ziua Apocalipsei? Semnele care prevestesc sfârşitul: "Se întâmplă după 6.000 de ani..."... Şedinţă foto VIRALĂ! Reacţia unei tinere nemulţumite de pozele făcute de un fotograf profesionist: “Eram atât de nervoas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x