Antena Căutare

Cum au sărbătorit rușii 1 Iunie, prima zi a verii. „A nins, ne-am jucat cu zăpadă, ne-am simțit copii!” GALERIE FOTO

„Iarna nu-i ca vara!”, spune o vorbă din popor, inventată chiar de cel care l-a condus. Dar ce te faci când ai iarnă în plină vară? Cu această situație s-au confruntat rușii din mai multe orașe. De 1 iunie, prima zi oficială a verii, ei s-au jucat cu zăpadă, au urcat pe rețelele de socializare imagini cu ”peisaje în alb” și s-au bucurat ca niște copii de ninsoare.

„Iarna nu-i ca vara!”, spune o vorbă din popor, inventată chiar de cel care l-a condus. Dar ce te faci când ai iarnă în plină vară? Cu această situație s-au confruntat rușii din mai multe orașe. De 1 iunie, prima zi oficială a verii, ei s-au jucat cu zăpadă, au urcat pe rețelele de socializare imagini cu ”peisaje în alb” și s-au bucurat ca niște copii de ninsoare.

Orașele surprinse de prima zăpadă de 1 iunie au fost Norilsk, Surgut, Novij Urengoj, Noyabrsk, aflate nu neaparat în extrema nordică a țării de mărimea unui continent.

Chiar dacă nu se așteptau la întoarcerea iernii în plină vară, locuitorii au fost încântați de surpriza meteorologică. „A nins, ne-am jucat cu zăpadă, ne-am simțit copii!”, au declarat ei. Fotografiile au devenit virale și mai multe site-uri le-au preluat, printre care și englishrussia.com.

Vă reamintim că în luna mai și românii au avut parte de așa-zisa „zăpadă a mieilor”, în special în județele Harghita, Suceava și Maramureș. Atunci, mai mulți românii s-au întrebat dacă nu cumva e vreme mai degrabă de Crăciun decât de Paște.

Pe Mark Twain, ”tatăl” lui Tom Sawyer și Huckleberry Finn, toată lumea îl credea mort. La 2 iunie 1897, „răposatul” a î... O femeie nu a fost lasată să urce în avion, pentru că avea pantalonii prea scurți. A fost obligată să îi schimbe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x