Antena Căutare

„Cum e posibil așa ceva?” A fost la sală și apoi a mâncat un baton cu cereale! Dar ceea ce a urmat te va lăsa fără cuvinte! Drama acestei tinere a șocat o lume întreagă!

O tânără de doar 21 de ani și-a pierdut viața după ce a făcut o activitate cât se poate de obișnuită.

O tânără de doar 21 de ani și-a pierdut viața după ce a făcut o activitate cât se poate de obișnuită.

Pasionată de sport, tânăra a început să facă tot mai multe exerciții fizice, pentru a se menține în formă. Totuși, într-o zi a decis să consume un baton cu cereale după efortul fizic.

Totuși, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, căci Maisie Durant a murit. Se pare că decesul ar fi survenit în urma unei alergii puternice la alunele conținute de batonul cu cereale. Se pare că efortul fizic ar fi favorizat apariția acestei reacții extreme a organismului.

Femeia care își va naște singură NEPOTUL! Mama copilului a murit, așa că bunica îi va da naștere! Uite cum e posibil așa... Emoționant sau înfricoșător? CLIPUL care a stârnit controverse: Cum arată burta unei femei însărcinate în nouă luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x