Antena Căutare

Dacă râde prea mult, MOARE! Povestea incredibilă a adolescentei care suferă de o boală cumplită!

Din cauza unei boli extreme de rare, o adolescentă de 13 ani nu se poate bucura de cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale.

Dacă râde prea mult, MOARE! Povestea incredibilă a adolescentei care suferă de o boală cumplită! Galerie
Hannah Bowness | www.mirror.co.uk

Din cauza unei boli extreme de rare, o adolescentă de 13 ani nu se poate bucura de cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale.


Hannah Bowness-Major suferă de boala Addison şi, în condiţii maxime de stres sau distracţie, inima i se poate opri în orice moment.
“E o luptă pe care o poartă în fiecare zi. Dimineaţa, îi ia aproape două ore să se dea jos din pat. Nu poate merge cu autobuzul, pentru că e în pericol dacă cineva strănută lângă ea”, povesteşte mama fetei.


Zilnic, adolescenta ia un pumn cu 30 de medicamente pentru a avea o viaţă cât de cât normală. “Boala face parte din viaţa mea şi a devenit un soi de rutină”, spune Hannah.


Sindromul afectează 160 de copii în Anglia şi e cauzat de o insuficienţă a glandelor suprarenale. În plus, sistemul imunitar este foarte scăzut, astfel că organismul e slăbit în permanenţă. În prezent, familia copilei strânge bani pentru a-i cumpăra un aparat special, o pompă cu hidrocortizon, care i-ar asigura nivelul optim de hormoni.

Citește și „Are 6 ani și nu se poate opri din râs! Boala bizară care o face să pară posedată”!

Pilotul favorit al paraşutiştilor a făcut primul salt în timp ce se prăbuşea cu avionul... Miracolele există şi vin...din ONLINE! Era la un pas de MOARTE, însă fiica lui de 10 ani i-a salvat VIAŢA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x