Antena Căutare

"De bunăvoie și nesilit de nimeni?" Acestea sunt zodiile care fug de căsătorie

Dacă vrei să faci pasul cel mare, este bine să știi ce bărbat să cauți, iar astrele îți vin în ajutor și îți dezvăluie care sunt zodiile care fug de căsătorie. Astfel vei scăpa de eventuale neplăceri.

Dacă vrei să faci pasul cel mare, este bine să știi ce bărbat să cauți, iar astrele îți vin în ajutor și îți dezvăluie care sunt zodiile care fug de căsătorie. Astfel vei scăpa de eventuale neplăceri.

Bărbatul Berbec se implică foarte mult în momentul în care a intrat într-o relație serioasă, însă și așteptările sale de la persoană iubită sunt destul de mari. Nu va trebui să-ți faci niciodată griji că relația voastră va intră în rutină sau că își va găsi pe altă. În momentul în care a ajuns să te iubească, el va face tot posibilul să îți ofere tot ce îți dorești. Se căsătorește spontan, fără prea multe planuri, așa că te poți aștepta oricând să îți adreseze întrebarea mult așteptată.

Taurul iubește mai mult decât orice pe lumea asta stabilitatea și siguranță emoțională. Este o persoană sinceră și dedicată, iar din momentul în care a ajuns să te iubească, acest nativ va face tot posibilul să te facă fericită. Căsătoria nu-l sperie, însă nu va fi o decizie foarte ușoară pentru el. Trebuie să înțelegi că îl sperie puțin gândul de a fi legat de o singură persoană "pe viață".

Bărbatul născut în zodia Gemeni nu va acceptă niciodată să stea legat de casă sau de ține, oricât de mult te-ar iubi. Totul se rezumă la comunicare în cazul lui, așa că dacă știi cum să pui "problemă", sunt șanse să te ceară de nevastă. Căsătoria nu îl sperie, dar nici nu se grăbește să facă acest pas, mai ales dacă nu este convins că ești cea mai importantă persoană din viață lui.

Află mai multe pe ele.ro!

VIDEO de colecție! Curat și aerisit! Așa arăta Bucureștiul în anii '60... La 10 ani, Claudia a cucerit Londra! Povestea pe care a scris-o a făcut-o vedetă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x