Antena Căutare

De ce nu e bine să folosești uscătorul de păr din camerele de hotel! Și răspunsul îți dă fiori!

Când mergi la hotel te aștepți să ai parte mai ales de condiții cât mai bune, astfel încât șederea ta acolo să fie una cât mai plăcută.

Când mergi la hotel te aștepți să ai parte mai ales de condiții cât mai bune, astfel încât șederea ta acolo să fie una cât mai plăcută.

Totuși, nu peste tot lucrurile sunt la fel de roz. Un detaliu care ar putea să te bucură însă sunt prosoapele curate și desigur, să găsești un uscător de păr în cameră.

Specialiștii avertizează că acest lucru nu este neapărat un motiv de bucurie, căci dacă băile sunt curățate, aparatele de uscat părul sunt neglijate.

În timp, stând în contact cu aburul din baie sau în tot felul de dulapuri ce nu au fost dezinfectate, uscătoarele de păr devin adevărate focare de microbi! De fapt, rezultatele arată că sunt chiar mai murdare decât un wc.

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci mămăligă! E ca și când ai lua un pumn de pastile!

Așadar, data viitoare când te bucuri de anumite detalii din camera de hotel, poate că ar fi bine să te mai gândești o dată.

O femeie a plătit jumătate de milion de dolari ca să devină Kim Kardashian! Toți o venerează, dar se sperie când văd cum... Transformare uluitoare! O tânără a decis să renunțe la lift și să urce scările, apoi s-a apucat de mâncat sănătos și uit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x