Antena Căutare

De TOP! Cei mai rapizi "furnizori" de plăceri carnale, în funcție de zodie!

Atunci când vine vorba de plăceri carnale, compatibilitatea dintre parteneri trebuie nu doar să existe, ci să să atingă puncte maxime. Astrologii au clasificat astrele în funcție de caracteristicile pe care aceștia le au în dormitor.

Atunci când vine vorba de plăceri carnale, compatibilitatea dintre parteneri trebuie nu doar să existe, ci să să atingă puncte maxime. Astrologii au clasificat astrele în funcție de caracteristicile pe care aceștia le au în dormitor.

Așadar, care sunt zodiile care au un talent înnăscut de a oferi plăceri nebănuite?

Berbecul traiește sexul în mare viteză și cu pasiune, este jucăuș, spontan și imprevizibil, astfel că în bratele lui calea către orgasm poate fi foarte scurtă.
Taurul poate fi romantic și preferă să conducă femeia pas cu pas pe culmile plăcerii, astfel "călătoria" se anunță lungă, dar foarte placută.

Gemenii sunt adevarati cuceritori. Le place să se joace cu femeia și să trezeasca în ea cele mai ascunse pasiuni, făcând-o uneori să simtă că ar putea avea orgasm chiar în public.

Racii sunt ceva mai "conservatori" cand vine vorba de sex și preferă stimulentele clasice, care pot avea efect imediat asupra femeilor fără o prea mare experiență sexuala. Totusi, orgasmul cu un Rac este destul de greu de atins daca femeia cu care are de a face nu este tocmai novice sau, mai ales, daca între cei doi este o relatie de lunga durată.

Leul oferă orgasme rapide partenerei, cu toate că, prin definitie, este un adept al calității, nu al cantității.În pat, Leii par a fi în concurență cu ei insisi, astfel ca vor da totul pentru a-si vedea partenera satisfacuta cat mai repede si cat mai bine.

Fecioara nu da totul inca de la inceput, dar de indata ce se va acomoda cu partenera si va invata cum sa-i provoace placere, se va dezlantui si isi va folosi toata imaginatia erotica pentru a te aduce la extaz cat mai repede.

Balanțele sunt amanți desăvârșiti, care te aduc foarte repede la orgasm, fie că atmosfera pe care o va crea va fi una romantică, fie că va miza pe spontaneitate. Îți va da totul în pat și va încerca să-ți îndeplinească cele mai ascunse fantezii, atâta timp cât și tu îi vei "plăti" cu aceeași monedă.

Scorpionii sunt foarte empatici, intuitivi și receptivi la nevoile tale fizice și emoționale. Deși pot aduce rapid o femeie la orgasm, preferă să nu grăbească lucrurile și să-și tachineze partenera, pentru a simți, astfel, că deține controlul. În plus, le place să se lase rugați înainte de a oferi unei femei orgasmele intense pe care se pricep să le provoace.

Săgetatorii nu sunt "ași" în arta orgasmului. Cu ei, totul ține mai mult de noroc. Asta pentru ca, fiind adepti ai experimentelor, vor incerca mereu ceva nou, ceea ce nu poate fi mereu placut pentru o femeie. Compatibilitatea de "gusturi" este un element cheie in relatia sexuala cu un Sagetator, in caz contrar orgasmul fiind relativ.

Capricornii învață mereu de la partenerele lor de așternut și își doresc să fie experți în satisfacerea femeilor. Astfel, dacă la capitolul tehnic totul merge strună, imaginatia lasă de dorit.

Vărsătorul este amantul perfect într-o relatie bazată doar pe sex. Este dispus să-ți îndeplinească orice fantezie, este un izvor nesecat de tehnici originale, astfel că numai elementul surpriză dintr-o partidă de sex cu el te poate aduce mai aproape de orgasm.

Peștele este poate cel mai implicat într-o partidă de sex. El traiețte sexul intens atât din punct de vedere fizic, cât și sentimental, și aproape că intră în tranșă, luându-și cu el și partenera.

Sursa: www.ele.ro

A scos un morcov din pământ și a rămas mută de uimire! Ce minune s-a întâmplat, după 17 ani de așteptare!... Semnificația acestui tatuaj a convins milioane de oameni să și-l facă. Ce ascunde funda roșie de pe deget...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x