Antena Căutare

Delia, jurata „iUmor”, este în al nouălea cer! Anunțul a fost făcut de Ziua Fericirii, cum altfel?

Pe 20 martie a fost celebrată Ziua Fericirii, dată la care fiecare om ar trebui să găsească măcar un motiv pentru care se simte bucuros.

Delia, jurata  „iUmor”, este în al nouălea cer! Anunțul a fost făcut de Ziua Fericirii, cum altfel?
Delia

Pe 20 martie a fost celebrată Ziua Fericirii, dată la care fiecare om ar trebui să găsească măcar un motiv pentru care se simte bucuros. Frumoasa Delia, jurata „iUmor”, nu a făcut rabat de la regulă.

Artista a postat un mesaj pentru fanii ei pe Facebook. „ Azi e ziua internațională a fericirii. Și vin și io' cu cel mai recent motiv de fericire din viața mea. ‪#‎AtatDeTrist‬, o piesă atât de frumoasă și sensibilă, a reușit să strângă fără bu*i și tza...ntari (imediat) un milion de vizualizări de youtube în câteva zile. Ce înțeleg eu din asta? Înțeleg că publicul s-a maturizat, că vreți din ce în ce mai multă calitate și că nu va mai mulțumiți cu lucruri efemere. Azi sunt și mai fericită! Vă mulțumesc pentru că sunteți din ce în ce mai mișto”, a scris Delia.

Fanii au felicitat-o pentru performanța binemeritată și au asigurat-o că piesa va da counterul YouTube peste cap.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Delia a lansat pe 15 martie balada de dragoste, împreună cu Taxi, iar piesa are toate ingredientele pentru a deveni un hit.

„Atât de nerăbdătoare am fost să vă arăt minunătia asta de piesă. ‪#‎AtâtDeTrist‬ alăuri de trupa TAXI este o piesă specială pentru mine, o iubesc!”, a scris frumoasa jurată X Factor pe pagina ei de Facebook.

Melodia, o baladă de dragoste, exprimă speranța în reluarea unei iubiri vechi. Versurile profunde și încărcătura emoțională a interpretării sunt accentuate de cromatica videoclipului. Regizorul a ales să filmeze totul în alb-negru.

„Te-ntorci acum după atâția ani/ 
Să-mi spui că te-ai grăbit/ 
Că nu ți-ai dat seama/ 
Că nu te-ai gândit/ 
Că ai greșit//
Mă-ntorc acum, după atâția ani/ 
Să-ți spun că-mi pare rău/ 
Pentru tot ce-am făcut / Și c-am putea s-o luăm de la-nceput...”
- cântă cei doi artiști în duet.

Ție îți place?

”Pasion cheesecake”, răsfățul sfârșitului de weekend! Încearcă prăjitura simplă şi delicioasă, cu care îți vei surprinde... Îi iei şi îi arunci, dar habar nu ai cât de utili sunt! La ce folosesc, de fapt, săculeţii de siliciu din cutiile cu pan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x