Antena Căutare

Demisia asta face furori pe internet! Ce a scris o tânără româncă în cererea de concediere e genial!

Puţini sunt angajaţii care pun piciorul în prag atunci când nu le convine ceva la locul de muncă şi renunţă la job. O tânără româncă a avut curajul de a demisiona şi de a invoca motivele reale în cererea de încetarea contractului de muncă, lăsată şefului pe birou.

Puţini sunt angajaţii care pun piciorul în prag atunci când nu le convine ceva la locul de muncă şi renunţă la job. O tânără româncă a avut curajul de a demisiona şi de a invoca motivele reale în cererea de încetarea contractului de muncă, lăsată şefului pe birou.

Chiar dacă avea un loc de muncă sigur, iar îndeplinirea sarcinilor nu a reprezentat o problemă pentru angajată, ceea ce a nemulţumit-o pe româncă a fost colectivul de la locul de muncă. Poate a exagerat, poate a redactat "demisia" într-un moment de tensiune şi supărare, cert e că fata a renunţat să mai muncească din cauza colegilor şi a deprinderilor rele pe care le-ar fi putut deprinde, stând zi de zi în preajma lor.

Cererea a devenit virală în mediul virtual şi mii de internauţi s-au amuzat de text. Desigur, nu este exclus ca foaia să fie "o făcătură", deşi cel care a postat-o a scris că e veridică.

Voi ce nemulţumiri aveţi legate de locul de muncă?

Galerie FOTO cu branduri celebre! Acum le recunoști de la depărtare, dar pe vremuri arătau complet diferit. Apple, de ex... Apartamentul SECRET din vârful Turnului Eiffel. Pentru cine a fost construit și de ce nu a putut fi NICIODATĂ închiriat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x