Antena Căutare

Descoperire șocantă! Ce spun despre tine semnele din naștere

Mai mult de jumătate din populația globului are semne din naștere pe piele, sub forme diferite.

Mai mult de jumătate din populația globului are semne din naștere pe piele, sub forme diferite. Cercetătorii au descoperit de unde provin acestea. Rezultatul este absolut șocant.

Concluzia la care s-a ajuns este că semnele din naștere ne arată modurile în care am fost uciși într-o viață anterioară. Acestea sunt de fapt cicatricile rănilor din trecut.

Un semn din naștere este definit ca o „neregularitate benignă pe piele care există la naștere". Medicii cred că acestea sunt cauzate de un exces de celule pigmentare sau vase de sânge grupate într-o zonă a pielii. Însă cauza exact de formare a acestor pete nu este cunoscută.

Miturile antice sugerează că semnele formate în diferite zone ale corpului oferă indicii cu privire la viețile noastre anterioare.

Foto: Facebook

Îți aduci aminte ce ai visat azi-noapte? Aceste semne îți spun mai mult decât ai fi crezut. Te-ar putea scăpa de o probl... Turişti de pe toate continentele, în inima ţării! Bâlea Lac, atracţie turistică unică în România, cu singurul hotel de g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x