Antena Căutare

DESCOPERIRE terifiantă în ROMÂNIA! „Nu este posibil așa CEVA!”

Specialiștii au descoperit în România ceva cu adevărat bizar și nu au nicio explicație logică pentru asta.

Specialiștii au descoperit în România ceva cu adevărat bizar și nu au nicio explicație logică pentru asta.

Undeva în nordul județului Sibiu, în preajma satului Stroeneasca, se află o pădure despre care tot mai multă lume spune că este locul unde se petrec lucruri stranii.

Unul dintre localnici povestește cum a descoperit o groapă mare, cu un diametru de aproximativ trei metri. A prins curaj să coboare cu o frânghie, pentru a vedea ce se află acolo. La o adâncime de 4-5 metri, bărbatul a descoperit o galerie din care izvora o lumină stranie, inexplicabilă.

Nu mică i-a fost surprinderea atunci când a descoperit la capătul unui tunel o sală, în care se aflau mese. Când s-a apropiat, omul a văzut că pe fiecare masă era așezat un schelet.

Ceea ce este cu adevărat surprinzător este faptul că fiecare schelet, depă părea uman, avea o lungime impresionantă de până la patru metri.

Specialiștii au încercat să găsească originea acestea schelete. Unii spun că ar fi vorba despre uriașii care au trăit în vremuri străvechi pe pământurile noastre. Alții vorbesc despre faptul că aceste oseminte aparțin unor extratereștri.

Cuvintele PĂRINTELELUI Iustin Pârvu despre SOARTA țării noastre te vor ȘOCA! „Popor român, trezește-te până nu e PREA TÂ... „PĂMÂNTUL ar putea fi MĂTURAT de această EXPLOZIE”! Pericolul despre care oamenii de știință se feresc să vorbească!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x