Antena Căutare

Descoperirea care răstoarnă ce se scrie în Biblie despre Iisus Hristos. Mormântul lui este mai vechi decât s-a crezut

Cercetătorii au făcut o nouă descoperire care contrazice Biblia. Cercetările de la mormântul lui Isus Cristos au confirmat că acesta datează din anul 345, era împăratului Constantin.

Cercetătorii au făcut o nouă descoperire care contrazice Biblia. Cercetările de la mormântul lui Iisus Hristos au confirmat că acesta datează din anul 345 d. Hr., în era împăratului Constantin. Ceea ce înseamnă că rămășițele sunt vechi de 1 700 de ani.

Astfel, structura este mai veche decât considerau unii experți, iar această nouă descoperire este considerată o altă dovadă că Iisus ar fi fost într-adevăr înmormântat în acest loc considerat sfânt.

Mortarul găsit între suprafața calcarului și marmura care acoperă mormântul din Ierusalim se crede că datează din anul 345 d. Hr. Cercetătorii au sugerat că ar putea fi de fapt mormântul găsit de împăratul roman Constantin cu douăzeci de ani mai devreme.

Până în prezent, mormântul era considerat ca aparținând erei cruciadelor, adică între 1095 și 1291.

Mormântul a fost descoperit de romani și consacrat în jurul anului 326. Chiar mama împăratului roman Constantin, împărăteasa Elena, a identificat în anul 325 locul unde ar fi avut loc răstignirea pe cruce a lui Iisus. Prin porunca lui Constantin a început, un an mai târziu, zidirea primei biserici în acest loc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa: The Sun

24 DE ANI DE ANTENA 1. Ce făceau actorii din „Fructul oprit” în urmă cu 24 de ani... O lovea pe soția lui de fiecare dată când aceasta primea „like”. Femeia este de nerecunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x