Antena Căutare

Destinaţie greşită, rezultat dezastruos! O minunăţie de casă a fost demolată din greșeală. Cine e vinovatul?

O firmă de demolări a dărâmat din greșeală o casă din Texas după ce navigatorul Google Maps a indicat o adresă greșită, relatează EFE.

Destinaţie greşită, rezultat dezastruos! O minunăţie de casă a fost demolată din greșeală. Cine e vinovatul?
Casa daramata | Agerpres

O firmă de demolări a dărâmat din greșeală o casă din Texas după ce navigatorul Google Maps a indicat o adresă greșită, relatează EFE.

Responsabilii firmei Billy L. Nabors Demolition s-au scuzat pentru greșeala pe care au făcut-o săptămâna trecută și s-au angajat să răspundă în fața proprietarilor pentru această eroare regretabilă. Incidentul a avut loc în Rowlett, o suburbie a orașului Dallas grav afectat de tornadele care au lovit zona la sfârșitul anului trecut. Firma de demolări trebuia să dărâme o casă aflată la numărul 7601 de pe strada Cousteau Drive și care a fost grav afectată de pagubele produse de tornadă.

Altă casă era "destinată" demolării

Însă Google Maps nu i-a condus la adresa în chestiune, asigură firma, ci la numărul 7601 de pe Calypso Drive, la o stradă distanță de adresa dorită. Cum numărul coincidea, iar casa prezenta pagube pricinuite de tornadă, firma Billy L. Nabors Demolition a început demolarea fără să-și dea seama că se aflau pe strada greșită.

Articolul continuă după reclamă

"Cum să faci o asemenea greșeală?", a declarat mass-media locale Lindsay Diaz, una din proprietarele casei.

Diaz și Alan Cutter, celălalt proprietar se mutaseră temporar din casă preconizând să o repare în următoarele luni, după ce o echipă de constructori au evaluat că pagubele suferite de clădire nu afectaseră structura. După ce incidentul a apărut în presă, firma de demolări a decis să prezinte scuze și să-i despăgubească pe proprietari. După incident, Google Maps a corectat greșeala din sistemul de navigare.

Sursă: Agerpres

VIDEO: După doi ani, o mamă s-a întâlnit cu ucigaşul fiicei sale. Reacţia femeii a impresionat mii de oameni... Toate drumurile duc către "cea mai nouă ţară" din lume, Liberland! Române, în câteva ore eşti acolo!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x