Antena Căutare

Record pe două roţi, la Cetatea Alba! Deţinătorul "celui mai bun job din lume" celebrează cei 100 de ani de la Marea Unire pe bicicletă

Încă de la primele ore ale dimineţii, celebrul blogger britanic de turism şi-a făcut încălzirea în cea mai mare Cetate din România. Om al recordurilor, Ben şi-a propus să înconjoare Cetatea Alba Carolina de 100 de ori. Cifra nu e deloc întâmplătoare, aşa că faimosul călător s-a suit pe bicicletă şi, cu puţin înainte de ora 8 dimineaţa, a început provocarea.

Încă de la primele ore ale dimineţii, celebrul blogger britanic de turism şi-a făcut încălzirea în cea mai mare Cetate din România. Om al recordurilor, Ben Sauthall şi-a propus să înconjoare Cetatea Alba Carolina de 100 de ori. Cifra nu e deloc întâmplătoare, aşa că faimosul călător s-a suit pe bicicletă şi, cu puţin înainte de ora 8 dimineaţa, a început provocarea.

După câteva ture şi căzături, căldura a fost cea care i-a dat mari bătăi de cap deţinătorului "celui mai bun job din lume". Odată cu tururile din şanţurile fortificaţiei, a crescut şi numărul susţinătorilor săi.

Cel mai înflăcărat suporter al britanicului a fost, însă, soţia lui, însărcinată. Se descurcă atât de bine. Hotărât, Ben a reuşit să parcurgă cei 270 de kilometri până la ora zece seara.

Deşi recordul nu va fi certificat de un organism internaţional, Ben Sauthall a reuşit totuşi să îi impresioneze pe locuitori.

Este pentru prima dată când un ciclist îşi propune şi reuşeşte, în regim organizat, un asemenea rezultat pe pista din Cetatea Alba Carolina.

Se poartă și la case mai mari. Mica Sirenă din Copenhaga, "însângerată". Celebra statuie a fost vandalizată, î... Declarațiile unui erou! Bogdan Marcu a traversat Africa pe bicicletă: ”După ce am străbătut 11.000 de kilometri, mi-am d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x