Antena Căutare

Devotamentul animalelor te lasă fără cuvinte... Un câine își ia rămas bun de la stăpânul lui, aflat pe patul de moarte. Nu îți poți opri lacrimile (VIDEO)

De foarte multe ori, oamenii primesc adevărate lecţii de viaţă din partea animalelor, iar câinii sunt cele mai devotate fiinţe. Îşi iubesc stăpânii, încearcă să îi apere în momente primejdioase şi sunt alături de ei la bine şi la rău.

De foarte multe ori, oamenii primesc adevărate lecţii de viaţă din partea animalelor, iar câinii sunt cele mai devotate fiinţe. Îşi iubesc stăpânii, încearcă să îi apere în momente primejdioase şi sunt alături de ei la bine şi la rău.

Acest este şi cazul lui Mollie, un câine care urmează să rămână fără cel mai bun prieten al său. Bărbatul, aflat pe patul de spital, se află un pas de moarte şi nimeni nu mai poate face nimic.

Familia şi-a dorit ca animalul să ştie de ce acesta nu se va mai întoarce niciodată acasă. Ryan Jessen a murit pe 30 noiembrie din cauza unei hemoragii pe creier.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Învață cum să iți calculezi numărul de la mașină dacă vei face accident sau dacă trebuie să repari mașina... Cum arată acum femeile celebre din videoclipurile lui Michael Jackson. Erau sex-simbolurile anilor '80-'90, însă doar un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x