Antena Căutare

Dezvăluiri ULUITOARE despre averea dictatorului Nicolae Ceauşescu: "Se cam aştepta pedeapsa cu moartea"

Dumitru Avram, fost consilier de presă al lui Nicolae Ceauşescu, a vorbit, la România TV, despre averea familiei Ceauşescu şi despre ultima perioadă din viaţa dictatorului. Avram spune că Ceauşescu nu avea mai mult de un milion de lei pe carnetele de CEC şi, în afară de îmbrăcaminte şi maşinile pe care le primise cadou, nu avea altă avere.

Dumitru Avram, fost consilier de presă al lui Nicolae Ceauşescu, a vorbit, la România TV, despre averea familiei Ceauşescu şi despre ultima perioadă din viaţa dictatorului.

Avram spune că Ceauşescu nu avea mai mult de un milion de lei pe carnetele de CEC şi, în afară de îmbrăcaminte şi maşinile pe care le primise cadou, nu avea altă avere, scrie romaniatv.net.

Astfel, în timp ce presa vorbeşte despre conturi de milioane de dolari ascunse în conturi din Elveţia, fostul consilier de presă al lui Nicolae Ceauşescu spune că dictatorul nu avea averi ascunse. Mai mult, Dumitru Avram consideră că se aştepta pedeapsa cu moartea.

"Vreau să vă spun: Ceauşescu, pe carnetele de CEC, nu avea mai mult de un milion de lei. (...) Se cam aştepta pedeapsa cu moartea. Ei nu au avut averi, în afară de îmbrăcăminte şi maşinile pe care le primiseră cadou... Nu au avut altă avere. Li s-au luat din casă şi pasta de bărbierit, şi maşinile de ras, ciorapi şi lenjeria intimă. A fost o chestiune greu de imaginat, nu se poate ca în vremurile astea să ajungem în halul ăsta de degradare umană. Ce au făcut oamenii ăia să fie umiliţi în halul ăsta?"
, a declarat Avram.

În acelaşi timp, fostul deputat PRM consideră că familia Ceauşescu are "tot dreptul să primească despăgubiri morale pentru traumele la care au fost supuşi", alături de bunurile care i-au aparţinut.

Unul dintre cele mai frumoase momente din viața unui părinte! Cum reacționează acest bebeluș atunci când își vede tatăl... Nu e glumă şi nici scenariu de film! Doi copii de 2 şi 3 ani au fugit de acasă, după ce au pus mâna pe cheile casei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x