Antena Căutare

Di Caprio, ia de citește! Natalia Pasternak a fost mâncată de un urs, apoi îngropată de el! A supraviețuit doar pentru a-l vedea mort!

În mai 2015, Natalia Pasternak, o femeie de 55 de ani din Rusia, a fost mușcată de către un urs care, după ce a crezut-o moartă, a îngropat-o! O prietenă a chemat vânătorii, care l-au împușcat. Au scos-o aproape în comă din groapă, iar ea a întrebat: ”Bestia a fost ucisă?”

În mai 2015, Natalia Pasternak, o femeie de 55 de ani din Rusia, a fost mușcată de către un urs care, după ce a crezut-o moartă, a îngropat-o! O prietenă a chemat vânătorii, care l-au împușcat. Au scos-o aproape în comă din groapă, iar ea a întrebat: ”Bestia a fost ucisă?”

Dacă nu era Leo DiCaprio și al său ”Revenant”, lumea nu începea să descopere poveștile de ”prietenie” dintre oameni și urși. Materialul ce urmează ar putea să pară neverosimil, prin prisma duelului inegal dintre băiatul de pe ”Titanic” și Moș Martin. Pardon, Doamna Martin pentru că s-a stabilt că era de partea sexului slab. Există însă martori oculari și fotografii ce confirmă istoria Nataliei Pasternak, o duduie din Rusia.

Concret!

La 55 de ani Natalia era poștaș. Prin mai 2015 ducea pensiile oamenilor din Tinda. Avea lângă ea o prietenă, plus tradiționalul câine. Care, la un momentat, prinse a fi agitat și a lătra. Din pădurea de alături apăruse un urs. Natalia a rămas pe loc. Câinele, la fel. Prietena a fugit după ajutoare. Femeia a fost atacată de bestie violent, rănită grav. La un moment dat, animalul, considerând că este moartă, a săpat o groapă. Da, pare o scenă de film de groază, dar nu este. Pasternak a fost îngropată, de vie, de către urs, sub un maldăr de crengi și de nisip! Specialiștii care au analizat întâmplarea au anunțat că aceste este gestul specific pentru protejarea următoarei mese. Cu alte cuvinte, Natalia fusese îngropată pentru a-i servi animalului drept cină!!!

În 10 minute, prietena s-a întors cu pădurari care au ucis animalul! Dar nici urmă de Natalia! Până când din groapă au zărit o mână. ”Era mai mult moartă decât vie, dar trăia. Agoniza, însă a avut puterea să întrebe: <<Bestia a fost ucisă>>”?, au declarat salvatorii.

Natalia Pasternak a fost transportată la spital. A scăpat cu răni grave și grefe, dar a trăit. Pentru a povesti celor ce vor să creadă!

Dovada ce zguduie lumea creștină! Iisus apare într-o pictură alături de un obiect bizar! Călătoriile în timp sunt posibi... O profesoară de religie a fost aleasă Miss! Cum arată cea mai frumoasă femeie din Germania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x