Antena Căutare

Din orfelinat, direct în topul celor mai mari miliardari ai lumii. Cum a ajuns un biet orfan să întoarcă bani cu lopata

Unii dintre cei mai bogaţi oameni lumii e un răsfăţat al celebrului Top Forbes

Din orfelinat, direct în topul celor mai mari miliardari ai lumii. Cum a ajuns un biet orfan să întoarcă bani cu lopata
Orfani | http://www.preventionaction.org/

Unii dintre cei mai bogaţi oameni lumii e un răsfăţat al celebrului Top Forbes. Deşi este aproape imposibil să ajungi la asemenea averi, în condiţiile în care nu ai niciun ban în buzunar, povestea lui demonstrează că imposibilul poate fi atins cu multă determinare. A creat un imperiu financiar din nimic. Singurul aliat în luptă i-a fost talentul de circar.

Guy Laliberté făcea scamatorii pe stradă înainte de a înfiinţa cel mai cunoscut circ din lume, Cirque du Soleil.
Înainte de a deveni unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de circ, copilul Laliberté cânta la acordeon pe stradă, mergea pe cioburi de sticlă şi înghiţea foc. Talent pe care nu știe de la cine l-a moștenit, pentru că a fost abandonat încă de la naștere într-un orfelinat. A dat lovitura acum 28 de ani, când a venit cu trupa să de circ din Quebec la Los Angeles. În America, Cirque du Soleil a devenit trupa de succes pe care o ştim cu toţii astăzi. În 2016, Laliberté este directorul circului, joacă poker profesionist şi a călătorit în spaţiu. Averea să se ridică la 2,5 miliarde de dolari, ecrie incont.ro.

Milardarul Laliberte şi logo-ul creaţiei sale

Istoria Cirque du Soleil a început în 1984 în Canada, de la un grup de 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 4000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1200 de artişti din aproape 50 de ţări diferite, printre care şi români. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din ţări de pe şase continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil.

TOATE GLUMELE CU VEDETA ZILEI! Președintele Iohannis vrea să-l întâlnească pe Cristi! Deocamdată, îl strigă. Cristiiiii!... Cel mai iubit cuplu din lume „îşi mută casa”. Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să fie mai aproape de REFUGIAŢI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x