Antena Căutare

Doamna muzicii populare romanesti a venit la Acces Direct! Maria Ciobanu: "Sper ca nepotii sa-mi calce pe urme"

In ziua in care a facut 101 ani, Mama Didina a avut parte de-un invitat surpriza! Maria Ciobanu, fosta ei nora, i-a trecut pragul casei pentru o revedere emotionanta

"Mi-ar fi placut sa petrecem mai mult timp impreuna, dar asa a fost sa fie. Aveam multe cantari in tinerete si stateam mai mult pe drumuri. Acum este destul de tarziu", a spus, cu voce tremuranda si lacrimi in ochi, Maria Ciobanu.

Marea doamna a muzicii populare romanesti a fost prezenta la ziua de nastere a fostei ei soacre, Mama Didina, bunica lui Ionut Dolanescu. "Ii doresc multi ani fericiti, cu multa sanatate. Vreau sa va spun ca se simte bine, este in putere, iar mintea ei nu ii tradeaza deloc varsta inaintata. E foarte constienta si vorbeste atat de frumos incat e o placere sa o asculti", a spus Maria Ciobanu la Acces Direct.

Dorul de nepoti o duce pe Maria Ciobanu destul de des in Statele Unite. "Am un nepot de 23 de ani si o nepotica de 18 ani si ori de cate ori mi se face dor de ei merg sa-i vizitez. Am cinci nepotei si imi doresc, daca le place muzica, sa-mi calce pe urme".

Vezi toate editiile Acces Direct pe AntenaPlay

N-o spun cercetatorii britanici! Urmeaza sa apara pastila ce te ajuta sa scapi de amintirile neplacute... E tare, e pe ritm si parca esti in ring: "Locking", lupte de strada prin dans. Tu ai face asa ceva?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x