Doi ani de la COLECTIV. Părinții lui Alex Hogea, durere nesfârșită, într-o zi de sărbătoare. Colectivul l-a smuls din brațele lor și l-a aruncat în palmele morții: "Mami a făcut tortul care-Ți place, dar strângem la piept crucea ta"

 
+4 click pentru
galerie

Deşi timpul a trecut, durerea este încă vie în sufletul celor care şi-au pierdut persoanele dragi  în incendiul din clubul Colectiv. Iar durerea unui părinte nu poate fi comparată cu nimic în lumea asta.

Tatăl lui Alex Hogea încă își plânge băiatul mort, un număr pe lista celor trecuți Dincolo și centrul Universului pentru cei care l-au văzut crescând. Tanărul a pierit în flăcările care au cuprins Clubul Colectiv în noaptea de 30 octombrie.

Incendiul a izbucnit în timpul unui concert susținut de trupa rock Goodbye to Gravity, care își lansa albumul ”Mantras of War”. Solistul Andrei Galut este singurul membru al trupei care a supraviețuit. 

"La mulți ani, Băiatul nostru Galactic! Astăzi ai fi împlinit 21 ani. Mami a făcut tortul care-Ți place, dar lipsesc, din păcate, atât cele 22 de lumânări simbolizând dorințe și speranțe pentru viitor, cât mai ales Tu, Băiatul nostru Minunat, să la stingi pe toate și să primești fericit îmbrățișările noastre calde.  

Primul lucru ce mi-a venit în minte dimineață, când am văzut-o pe mami, a fost urarea: “Sa ne trăiască Băiatul!” Nu am rostit-o, doar am mers împreună să-Ți cumpărăm flori (număr par, așa cum fac de aproape 2 ani), să aprindem, cu durere nesfârșită în suflet, 21 de lumânări în acel loc neprimitor și rece și să strângem puternic la piept crucea pe care stă scris numele Tău. 

Scrisoarea sfâșietoare a mamei lui Alex Hogea,  tânărul care a pierit în incendiul din Colectiv: "Sper că eşti bine în lumea Îngerilor şi-mi doresc să pot să Te mai ţin în braţe măcar o dată!"

Prietenii Tăi, cei care Te-au însoțit la fiecare aniversare a Ta, se întâlnesc mai spre seară să sărbătorească această zi, încercând să reăsească spiritul Tău luminos, veselia Ta deplină și dragostea Ta pentru ei. Ne lipsești tare mult, Îngerul nostru Drag! 

Cu ochii în lacrimi și inima plină de iubire, șoptesc privind spre cer: LA MULȚI ANI, ALEXANDRU!", a scris tatăl lui Alex Hogea pe Facebook

În urma incendiului din 30 octombrie 2015, din clubul Colectiv, şi-au pierdut viaţa 64 de persoane - 27 în noaptea tragediei şi 37 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe