Antena Căutare

Doi foști iubiți s-au întâlnit la metrou și au stat față în față! Ceea ce s-a întâmplat după i-a lăsat pe toți în lacrimi! (VIDEO)

Recent, pe internet a apărut un clip video realizat la metrou. Doi foști iubiți au stat față în față, dar ceea ce s-a întâmplat după i-a lăsat pe toți în lacrimi.

Recent, pe internet a apărut un clip video realizat la metrou. Doi foști iubiți au stat față în față, dar ceea ce s-a întâmplat după i-a lăsat pe toți în lacrimi.

Phillip Chbeeb și Renee Kester au pus la cale un moment artistic impresionant. Cei doi s-au așezat față în față la metrou și apoi s-a întâmplat ceva dureros de frumos.

Dansul celor doi vorbește despre cât de greu este să renunți la durere. Încă de mici ni se spune că păstrăm ce e mai bun din experiențele noastre și să uităm ce a fost dureros.

VIDEO! Uimitor! O australianca este cea mai buna dansatoare la bara din lume

dans impresionant la metrou

Când trecutul e cel mai frumos lucru pe care l-ai trăit, cum renunți la el?

Dar ce se întâmplă atunci când cele mai frumoase amintiri din trecutul nostru ajung să se transforme în ceva ce ne afectează prezentul și viitorul?

Experiment uimitor! Apa care dansează

Cum renunți la trecut și cum mergi mai departe, când trecutul a fost atât de frumos? Aceasta este povestea despre care ne vorbește acest cuplu de dansatori profesioniști.

A ajuns la spital fiindcă nu putea bea nici apă! Medicii au descoperit ceva înfiorător în stomacul pacientei!... Primele imagini făcute după accidentul nuclear de la Cernobîl! Povestea fotografului care a intrat în istorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x