Antena Căutare

Doi tineri au slăbit mai bine de 200 de kilograme și nimeni nu-i mai recunoaște! Cum arată acum

Doi tineri au decis anul trecut că a venit momentul să își schimbe complet stilul de viață și să slăbească. Transformarea este cu adevărat incredibilă!

Doi tineri au decis anul trecut că a venit momentul să își schimbe complet stilul de viață și să slăbească. Transformarea este cu adevărat incredibilă!

Lexi ajunsese să cântărească aproximativ 220 de kilograme. A fost momentul în care ea și soțul său, care avea 127 de kilograme, au ajuns la concluzia că a venit momentul să facă o schimbare radicală și să scape de povara supraponderabilității.

S-au încurajat reciproc, au avut grijă la ce mănâncă și s-au apucat serios de sport. Timpul a trecut și rezultatele au început imediat să se vadă. Cei doi au topit împreună în jur de 200 de kilograme!

„Ne-am dorit să devenim părinți și să trăim mai mult, așa că ne-am apucat de treabă.

Ne-a ajutat mult faptul că ne-am încurajat reciproc”, a mărturisit Lexi, care acum pare de nerecunoscut.

Cei doi tineri au trecut printr-o transformare uluitoare și acum sunt de nerecunoscut! Pozele au ajuns pe internet și cei doi au devenit un adevărat model de ambiție!

Video. Cum să faci un brad dintr-un şerveţel. Toţi invitaţii te vor invidia de Crăciun pentru acest decor special... Trucuri pentru Crăciun. Ce se întâmplă dacă pui votcă la rădăcina bradului împodobit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x