Antena Căutare

Două tinere au cumpărat un autobuz vechi și acum tot orașul vine să vadă minunea! Cum s-a transformat mașina

Două femei au luat incredibila decizie de a cumpăra un autobuz vechi. În scurt timp, toată lumea a fost uimită de rezultatul final!

Două femei au luat incredibila decizie de a cumpăra un autobuz vechi. În scurt timp, toată lumea a fost uimită de rezultatul final!

Totul s-a întâmplat în Marea Britanie, acolo unde Sammy și Joanne au vrut să facă ceva care chiar să conteze. Au cumpărat un autobuz vechi și l-au transformat într-un obiect atât de folositor societății.

Au scos scaunele și au amenajat totul astfel încât să valorifice fiecare spațiu disponibil.

La final, investiția financiară a fost mică în comparație cu bucuria sufletească: autobuzul vechi s-a transformat într-un adevărat adăpost pentru oamenii străzii.

Horoscopul banilor pe luna decembrie! Acestea sunt zodiile care au portofelul plin de sărbători!

Acum, locuitorii din Portsmouth sunt extrem de mândri de realizarea celor două femei și cei săraci vin adesea să se spele, să doarmă sau să mănânce ceva cald la „adăpostul autobuz”.

Îi lovește săgeata lui Cupidon în 2018! Acestea sunt zodiile care își găsesc jumătatea! Se lasă cu iubiri ca-n filme și ... Să nu spui că nu te-am prevenit! Acestea sunt lucrurile pe care nu ai voie să le pui în cuptorul cu microunde!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x