Antena Căutare

Dovedit! Ce culori trebuie să porți la interviul de angajare pentru a obține jobul

Articolele vestimentare spun multe lucruri despre persoana care le poartă și despre felul în care este percepută, iar culorile alese la un interviu de angajare sunt extrem de importante, scrie references.be.

Articolele vestimentare spun multe lucruri despre persoana care le poartă și despre felul în care este percepută, iar culorile alese la un interviu de angajare sunt extrem de importante, notează Agerpres.

Site-ul de joburi CareerBuilder a publicat un sondaj desfășurat în rândul a 2.099 de persoane care lucrează la firme de recrutare. Potrivit lor, cele mai bune culori care se pot purta la un interviu de angajare sunt albastru și negru, iar cea mai nerecomandabilă este portocaliu.

Se pare că cele mai sigure culori la prima întâlnire profesională sunt cele tradiționale, cum ar fi negru, albastru, gri și maro, în timp ce culorile mai creative, ca portocaliul, ar putea părea excentrice la un interviu de angajare.

Fiecare culoare este asociată cu un mesaj. De exemplu, negrul duce cu gândul la leadership. Poate fi considerat o culoare rece, dar, potrivit lui Karen Haller, expertă în branding, dacă este purtat corect, poate sugera "strălucire, sofisticare și exclusivitate".

Culorile mai vii, cum ar fi verde, galben, portocaliu și violet, reflectă bucurie și atrag atenția, dar nu se asociază neapărat cu încrederea sau angajamentul, valori fundamentale care trebuie transmise la un interviu de angajare. Ele sunt recomandate mai degrabă la petreceri sau la happy hours.

Sursa: Agerpres

Test de PERSPICACITATE! Folosește orice semn din aritmetică și rezolvă calculul. Te-ai prins?... Premieră mondială realizată de oamenii de ştiinţă: S-au născut primii pui de căţei concepuţi in vitro! Cum arată micuţii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x