Antena Căutare

Drogurile, violenţa şi alcoolul sunt "jucăriile" preferate la Hollywood! Cum au ajuns la închisoare copiii vedetelor

Vestea că fata lui Whitney Houston a murit la doar 22 de ani a şocat o lume întreagă şi scoate la iveală o realitate tristă. În unele cazuri, celebritatea şi luxul pot duce la adevărate drame.

Drogurile, violenţa şi alcoolul sunt "jucăriile" preferate la Hollywood! Cum au ajuns la închisoare copiii vedetelor
Nicolas Cage şi fiul său, Weston

Vestea că fata lui Whitney Houston a murit la doar 22 de ani a şocat o lume întreagă şi scoate la iveală o realitate tristă. În unele cazuri, celebritatea şi luxul pot duce la adevărate drame.

Copiii multor vedete de la Hollywood au picat în capcana drogurilor şi au ajuns să aibă probleme cu legea la o vârstă foarte fragedă. Iată cele mai cunoscute cazuri!

Ce s-a întâmplat cu Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston

Weston Cage, fiul lui Nicolas Cage, a fost arestat pentru violenţă domestică în 2011 şi a fost internat într-un centru de reabilitare pentru a scăpa de dependenţa de droguri.

Nicolas Cage şi Weston au aceeaşi privire


Cameron Douglas, cel mai mare fiu al lui Michael Douglas, are o “relaţie” specială cu infracţiunile. Avea 22 de ani când a fost arestat pentru prima dată pentru consum şi posesie de droguri. De atunci, a ajuns în spatele gratiilor de cel puţin trei ori. În prezent, are de ispăşit o pedeapsă de patru ani şi jumătate din acelaşi motiv şi urmează să iasă din închisoare în 2018.

Michael Douglas a recunoscut cu greu că fiul său are probleme


Montana Fishburne, fata lui Laurence Fishburne, a făcut publică o înregistrare în care apare în ipostaze interzise minorilor. Motivul? Îşi doreşte să fie în centrul atenţiei.


“Am văzut cât de faimoasă a devenit Kim Kardashian în ultima vreme şi cred că acest lucru se datorează, în mare parte, faptului că a arătat publicului o înregistrare în care face sex”, povestea aceasta într-un interviu, în urmă cu câţiva ani.

Oare tatăl ei, Laurence Fishburne, ce a avut de zis despre asta?


Aşa tată - aşa fiu? Robert Downey Jr. a reuşit să câştige bătălia împotriva drogurilor în urmă cu câţiva ani, dar iată că a venit rândul fiului său să aibă o problemă serioasă cu acest viciu. Indio Downey a fost arestat pentru posesie de cocaină şi plăteşte pentru asta în spatele gratiilor.

Robert Downey Jr. şi băiatul lui, Indio

Rumer Willis, fata celebrilor Demi Moore şi Bruce Willis, nu a fost prinsă cu drogurile “în braţe”, însă este clar că se învârte într-un cerc periculos de prieteni. A fost văzută în compania unor amici care au primit pedepse cu închisoarea din cauza drogurilor.

Au rămas stupefiați! Au crezut că vine apocalipsa când un disc negru s-a ridicat pe cer! Semnul unor experimente secrete... A crezut că are o simplă unghie învinețită, dar când s-a dus la doctor a primit o veste șocantă! Uite ce i-au spus medic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x