E invazie! Mii de creaturi se zvârcolesc pe şosele. Imaginile par rupte dintr-un film de groază. Nimeni nu ştie ce sunt!

 
+4 click pentru
galerie

Dacă până acum credeai că ai o zi proastă, fii atent aici! 13 containere cu 3 tone şi jumătate de anghile s-au răsturnat peste o maşină, imaginile de la faţa locului fiind asemănate cu cele dintr-un film de groază

Salvatore J. Tragale conducea cu mare viteză un TIR plin cu 13 containere de anghile când şi-a dat seama că nu mai poate opri la timp. Ce a urmat întrece orice imaginaţie: cele trei tone şi jumătate de creaturi dezgustătoare s-au răsturnat peste un ghinionist…

“Se zvârcoleau şi erau peste tot. Nu am văzut în viaţa mea ceva mai scârbos”, a spus Erin Butler, unul dintre martori, conform The Lad Bible. 

CITEŞTE ŞI FOTO! Nu, nu e glumă! Într-un județ din România a plouat cu șerpi: ”Am auzit nişte ţipete din zona parcării. Un om avea pe el un șarpe de un metru!”

Poliţia din Oregon a fost nevoită să cureţe mizeria lăsată în urmă de vietăţile împrăştiate pe şosea, întreaga nebunie durând ore întregi. 

CITEŞTE ŞI Invazie de șerpi într-un județ din România! Localnicii sunt îngroziți și nu mai dorm noaptea de frica lor: ”Așa ceva n-am mai văzut decât în filmele horror! Unii sunt mari, depășesc doi metri!”

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti