Antena Căutare

Merită văzut! Ea arată EXACT ca păpuşa Barbie şi NU are nicio operaţie estetică!

După incredibila poveste a Valeriei Lukyanova, femeia care seamănă izbitor cu o păpuşă Barbie, iată că a apărut o nouă aspirantă la celebritate mondială.

Merită văzut! Ea arată EXACT ca păpuşa Barbie şi NU are nicio operaţie estetică! Galerie
Păpuşa Barbie

După incredibila poveste a Valeriei Lukyanova, femeia care seamănă izbitor cu o păpuşă Barbie, iată că a apărut o nouă aspirantă la celebritate mondială.

Alina Kovalevskaya are 21 de ani şi s-a născut în Ucraina. Surprinzător... sau nu... tânăra a fost prietenă bună cu Valeria, dar relaţia lor s-a răcit, din cauza unor certuri.

"Din adolescenţă, mi-a plăcut la nebunie să îmi schimb imaginea. Totul a început când aveam 13 ani. De atunci, încerc tot timpul ceva nou. Acum, arăt ca o păpuşă Barbie", povesteşte Alina. Susţine că e sută la sută naturală şi că nu a făcut nicio vizită la medicul estetician.

Zilnic, e bombardată cu sute de mesaje de dragoste şi chiar cereri în căsătorie, însă ea spune că deocamdată nu şi-a întâlnit dragostea.

Articolul continuă după reclamă

Distracţia şi voia bună vor fi nelipsite! Horoscopul zilei de 5 iulie, cu Andreea Joiţa... 5 iulie 1946... ziua care a schimbat moda! Controversaţii bikini şocau lumea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x