Antena Căutare

Ea e femeia care și-a propus să aibă cel mai mare bust din lume. Cum arată trupul tinerei Zeni Zounds

O femeie a reușit să uimească oameni din întrega lume atunci când a dezvăluit faptul că își dorește să aibă cel mai mare bust din lume. Când iese pe stradă, mulți se uităn uimiți la ea.

colaj foto cu zeni zounds Galerie
Tânăra a uimit oameni din întreaga lume cu bustul său uriaș | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste de viață a unei femei pe nume Zeni Zounds în vârstă de 38 de ani din Illinois, Statele Unite ale Americii. Doamna și-a propus să ajungă să se poată lăuda cu cel mai mare bust din lume. Deși are deja un decolteu amețitor, aceasta este determinată să își mărească formele.

O femeie a dezvăluit că vrea să aibă cel mai mare bust din lume. Cum arată în prezent Zeni Zounds și de ce se miră toți când o văd

În vârstă de 38 de ani, femeia este determinată să aibă cel mai mare bust din lume, deși decolteul său are deja o dimensiune amețitoare. A recurs până în prezent la trei intervenții chirurgicale de augmentare, prima fiind în anul 2021.

Atunci, ea nu avea în plan să ajungă să doboare vreun record internațional. Totuși, de îndată ce și-a făcut operația, a simțit că își dorește încă una, pentru un volum mai mare.

Citește și: Ea e modelul care se laudă că bustul său imens este 100% natural | Foto. „Dar mă gândesc să îmi pun silicoane în viitor”

„Am ajuns să îmi contactez chirurgul ca să îi spun că vreau să am cel mai mare bust posibil. Primul a fost de 800 de mililitri în februarie 2021 și m-am întors trei luni mai târziu ca să fac un implant de 1800 de mililitri”, a dezvăluit tânăra, potrivit celor de la nypost.com.

Și fiindcă nu se simțea pe deplin mulțumită, această a decis să ia legătura cu un alt chirrug, ce i-a propus un tip de implant ce permite mărirea lui graduală, prin injectqarea de apă salină ce întinde pielea.

Citește și: Ea e femeia cu cel mai mare bust din lume. Vrea să facă a 53-a operație ca să aibă un posterior uriaș. Cum arată Sabrina

„În octombrie 2023 mi-am făcut un implant de 2.300 de mililitri”, a completat femeia, care în prezent are un bust ce cântărește 3,2 kilograme, adică greutatea unui bebeluș la naștere.

Totuși, Zeni Zounds recunoaște că există și dezavantaje ale implantului generos, căci se confruntă adesea cu dureri de spate și cu situații în care îi este dificil să facă anumite activități.

„Înainte obișnuiam să cânt la chitară, dar acum nu este deloc confortabil pentru mine și îmi e greu să mai fac asta. Chiar și mâncatul e o provocare”, a mai explicat femeia din Statele Unite ale Americii.

În ciuda numeroaselor neplăceri, aceasta este determinată să facă tot ceea ce îi stă în putință pentru a-și mări bustul până ce va deveni cel mai mare din lume.

O femeie aflată în concediu s-a uitat în telefonul soțului său și a descoperit ce „secret” ascundea acesta, de fapt... O mireasă era în camera de hotel și se pregătea de nuntă atunci când organizatorul de evenimente a făcut gestul ce a rui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x