Antena Căutare

Ea e femeia cu cel mai frumos posterior din lume! Nu poate ieși din casă fără să nu iasă show de zile mari!

O tânără din China spune că nu poate ieși din casă purtând colanți fiindcă are cel mai frumos posterior și asta îi dă adevărate bătăi de cap!

O tânără din China spune că nu poate ieși din casă purtând colanți fiindcă are cel mai frumos posterior și asta îi dă adevărate bătăi de cap!

O cheamă Gao Qian, are 19 ani și este din Shenyang (China). Tânăra arată demențial de bine, fiind mândra posesoare a unui corp cu forme amețitoare. Totuși, posteriorul ce rivalizează cu cel al celebrei Kim Kardashian îi dă multe bătăi de cap!

Mai exact, Gao spune că nu poate ieși din casă purtând haine prea mulate, fiindcă atrage imediat privirile celor din jur, ba chiar iscă motiv de scandal între cupluri atunci când iubitul uneia „se pierde cu firea” și se uită prea insistent la posteriorul ei.

Este antrenoare de fitness în timpul liber și a reușit până acum să câștige numeroase premii la competițiile de specialitate.

Chiar dacă frumusețea îi dă bătăi de cap (și mai ales osteriorul bine lucrat), femeia spune că nu are de gând să renunțe la stilul ei de viață sau la modul în care arată.

Citește și:

Iubita lui Dorian Popa, ca o adevărată „panteră roz”! Ultimele fotografii i-au pus pe jar pe admiratori: „Dacă vreodată rămâi singurică, te ajutăm noi!”

Scene demne de filmele romantice! Un american și-a cerut iubita în căsătorie, după ce a fost încătușat de poliție: "... Poţi să nu plângi? Imagini emoţionante. Un copil cu o boală rară îşi vede pentru prima dată mama, cu ajutorul ochelarilo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x