Antena Căutare

Emoționant! O pisică fost găsită în viaţă sub ruinele din Amatrice, la cinci zile de la cutremur. Salvatorii au plâns!

O pisica pe nume Gioia (n.r. "bucurie") a fost  găsită vie sub dărâmături, la cinci zile de la cutremurul devastator din Amatrice, Italia.

O pisică pe nume Gioia (n.r. "bucurie") a fost găsită vie sub dărâmături, la cinci zile de la cutremurul devastator din Amatrice, Italia. Felina a emoționat întreaga Italie cu povestea și îndârjirea ei de a trăi.

În momentul în care cutremurul s-a produs, stăpâna lui Gioia a plecat repede din imobil, însă fără pisicuță, care probabil s-a ascuns, de frică, scrie zooland.ro.

Din nefericire, femeia nu s-a putut întoarce acasă să o caute pe micuţa, imobilul fiind complet prăbuşit de seism.“Găsiţi-o, va rog! Doar ea mi-a mai rămas!”, i-a implorat Daniela pe membrii echipei de salvare. Șansele erau minme, mai ales că zilele treceau cu repeziciune. Astfel, șansele că Gioia să mai fie în viaţă se apropiau de zero.

Au săpat cu un buldozer printre dărâmături

Echipele de salvare au săpat cu un boldozer prin dărâmături, iar un angajat a observat în mod miraculos pisica traumatizată, care era însă teafără. Micuţa a fost adusă în stradă, unde a primit îngrijirea necesară, iar acum este în afara oricărui pericol.

Și salvatorii au fost emoționați de ala un miracol și au început să plângă.

10 zile! Sadoveanu și-a scris capodopera cât ai zice ”Baltagul”. Legionarii i-au trimis un volum cu un topor în el!... De ce timpul trece mai lent în spațiu decât pe Pământ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x