Antena Căutare

Eu Basel inima sindicatelor

De la inceput va spun, nu-mi place margarina! N-o sa intru acum in detalii tehnice, legate de procesul de fabricatie, E-uri, aditivi, natural versus artificial. E mult mai simplu, nu-mi place pentru ca face parte din generatia „Margarina & Marmelada" s-am jurat credinta pe viata untului, de care n-am avut parte pe paine toata copilaria. Am simtit nevoia unui intro sincer, ca sa nu creada margarinagiii ca am ceva cu ei. N-am, am margarina-n sange. Dar nu „besel" promovarea acestui produs intr-un mod pacalitor!

Pe mine, reclama care azi, prin grija deosebita a CNA, nu mai e difuzata pe micile ecrane, m-a dus de nas vreo doua saptamani. Sa va explic.

Spotul incepe cu vocea unei femei care declara: „Eu besel inima tatalui meu!". Iti dau lacrimile, pe cuvant, e mai profund decat Nicolae Labis, „mananc si plang. Mananc". Apoi, vine vocea unui barbat (tot din off): „Eu besel inima iubitei mele!" Nu ca valoreaza cat o cerere in casatorie? Dupa care, apogeul simtirilor umane, se aude vocea unei fetite cu codita de la gradinita, care rosteste apasat: „Eu besel inima mamaitei mele!".

„Ruga pentru parinti" (enigmatici si cuminti, terminand beselul lor) devine un fel de „catelus cu parul cret"... De fiecare data, textul spus din off apare titrat pe ecran, iar „besel" - care se scrie „Becel" - e o sigla scrisa in interiorul unei inimi care palpita.

Tot articolul, in Jurnalul National

Ahiepiscopia Bucurestiului si-a deschis spalatorie ecologica - „Bob de Roua“... VIDEO! Miracol: inca 19 panda au aparut pe lume in 2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x