Antena Căutare

EXCLUSIV! Romancele au prins gustul inchirierii de barbati: Vezi aici care sunt tarifele!

N-ai noroc in dragoste, ai noroc la bani, iar banii pot inchiria orice. Chiar si barbati. Tot mai multe femei apeleaza la astfel de servicii, iar alesii au facut o afacere din asta. Accepta sa mearga la cumparaturi, la petreceri sau in vacante cu femeile care isi doresc o companie. Tarifele sunt destul de piperate si nu este exclus ca intalnirea sa se termine in pat.

“Trebuie sa arati decent ca sa nu ii fie doamnei jena. Ca si nivel de pregatire sunt la nivel de doctorat si master”, asa se prezinta un barbat de inchiriat. Iar in aceasta meserie, nu doar aspectul fizic e important. Doamnele vor sa aiba si cu cine sa schimbe o vorba.

De la aceste premise, domnul din imagini a pornit o adevarata afacere. Si-a facut relatii in randul doritoarelor de barbati de inchiriat, iar acum ii inchiriaza si pe altii. Are agenda plina si cereri din toata tara: “Pentru perioada de 14 februarie, cam toti baietii pe care ii am la dispozitie au fost luati din decembrie”.

Odata inchiriati, barbatii sunt la dispozitia femeilor. Le insotesc la cumparaturi, le scot la film, merg cu ele la petreceri, iar cele care sunt mai darnice ii duc si in vacante: “Am avut o singura iesire in vacanta, pentru ca e destul de costisitoare. Gandeste-te ca persoana vrea sa te duca cu ea trebuie sa-ti plateasca si tie biletul, cazarea, mancarea si asa mai departe. A fost in Caraibe”.

Si sunt toate sansele ca unele intalniri sa continuie si dupa petrecere.

Tarifele se stabilesc in functie de intervalul orar. Pachetul cel mai ieftin este intre orele 17 - 21. Iar consumatia o plateste tot clienta. Cel mai scump pachet costa 300 de lei. Clientele se bucura insa o noapte intreaga de partenerul inchiriat. In cazul in care domnii lucreaza si peste orele convenite, sunt platiti suplimentar.

Preturi:

Intre 08.00 - 17.00: 200 de lei + 50 de lei
Intre 17.00 - 21.00: 100 de lei + 30 de lei
Intre 21.00 - 00.00: 150 de lei + 50 de lei
Intre 00.00 - 08.00: 300 de lei

Evident, in nomenclator n-a aparut inca meseria de barbat de inchiriat, iar toti banii ajung in buzunarele domnilor, neimpozitati.

In strainatate, barbatii de inchiriat reprezinta o adevarata industrie. In Austria, spre exemplu, un barbat poate fi inchiriat cu 60 de euro pentru doua ore.

Pui pariu? Ce, cand si cum va naste Kate Middleton?... Observator Special: Cum arata baile de lux in care se rasfata cativa romani norocosi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x