Antena Căutare

Medicii au vrut să le deconecteze fetița de la aparate, dar ei s-au luptat, în instanță, să-i împiedice. Apoi, cea mică a deschis ochii. Momentul în care revine la viață este copleșitor

O fetiţă de doar un an s-a trezit din comă, la zece zile după ce părinţii săi, disperaţi din cauza medicilor ce doreau să o decontecteze de la aparate, au ajuns cu cu ăştia în instanţă. 

O fetiţă de doar un an s-a trezit din comă, la zece zile după ce părinţii săi, disperaţi din cauza medicilor ce doreau să o decontecteze de la aparate, au ajuns cu cu ăştia în instanţă.

Marwa se afla în comă indusă din septembrie, după o luptă aprigă cu un virus care îi ataca sistemul nervos, la spitalul La Timone Hospital din Marseille. Medicii nu îi mai dădeau nicio şansă. Însă, părinţii săi nu au vrut nicio clipă să se dea bătuţi şi au pornit o campanie online denumită "Nu fără Marwa".

Aceştia au strâns peste 114.000 de semnături iar autorităţile au fost de acord cu prelungirea perioadei în care micuţa putea să stea conectată la aparatele care o ajutau să trăiască.

La doar 10 zile după această decizie, Marwa a deschis ochii, zâmbindu-le celor doi părinţi disperaţi. Tatăl a surprins incredibilul moment în care cea mică practic a revenit la viaţa: "Marwa mea, îngerul meu. Te iubesc"

În prezent, fetiţa urmează un tratament şi se pare că este pe drumul cel bun.

Gottfried Knoche, doctorul care s-a mumificat singur, fără să-și scoată organele. Un jurnalist, supus aceleiași operațiu... Rugăciunea cu care îşi începea ziua părintele Arsenie Boca. Te ține sănătos și îți dă putere de muncă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x