Antena Căutare

Femeia care e însărcinată cu copiii fratelui, dar susține că nu e incest. Cum e posibil: ”E o nebunie”

Breeana poartă în pântec gemenii fratelui său, Joseph. El și soțul său, Nathan, și-au dorit mult să devină părinți, iar tânăra s-a oferit să fie mama surogat.

colaj de imagini cu o femeie si doi barbati Galerie
Breeana poartă în pântec gemenii fratelui său, Joseph. El și soțul său, Nathan, și-au dorit mult să devină părinți, iar tânăra s-a oferit să fie mama surogat. | Captura Youtube

Joseph și soțul său, Nathan, sunt împreună de 13 ani. Recent s-au decis că vor să fie părinții și au cerut ajutorul surorii lui Joseph, Breeana, pentru a îi ajuta.

Femeia care e însărcinată cu copiii fratelui, dar susține că nu e incest. Cum e posibil: ”E o nebunie”

Astfel, tânăra Breeana poartă în pântec copiii lor. Familia este încântată de faptul că se va mări, însă s-a confruntat cu multă negativitate pe rețelele de socializare, inclusiv comentarii homofobe și indignare din partea oamenilor care au presupus, în mod greșit, că procesul include și un incest.

”Nu am avut nicio problemă. Unii oameni sunt atât de entuziasmați, de genul ”ah, e atât de perfect, o vei putea vedea în fiecare zi”... Alții au crezut că ”e o nebunie”, ”sunteți niște ciudați”, a zis Joseph.

Nathan a adăugat: ”Și toți sunt adulți cei care fac aceste comentarii. Ei sunt bătăușii”.

În ciuda faptului că mulți nu sunt de acord cu faptul că gemenii vor fi crescuți în familia celor doi soți, procesul nu include un incest.

Citește și: Cazul real al femeii însărcinată cu gemeni, pe care i-a născut la distanță de 22 de zile. Cum e posibil

Asta pentru că prietena cuplului, Kortney, și-a donat ovulele, iar Breeana este mama lor surogat.

”Nu vrem să ne concentrăm asupra aspectelor negative și încercă să nu le dau atenție. Ne vom ridica deasupra răutăților”, spun cei doi, Joseph și Nathan, despre tot valul de hate îndreptat către ei.

Joseph și Nathan sunt convinși că vor reuși să își crească copiii într-un mod frumos și au o situație financiară stabilă. Ei dețin un salon de lux unde lucrează și mama surogat, Breeana, cât și prietena lor, Kortney.

Cei patru au o legătură strânsă și sunt convinși că povestea lor va încuraja alte cupluri de trans să își vadă împlinit visul de a avea o familie.

"Am fost foarte fericit. Nu există cuvinte pentru a descrie gradul de recunoștință pe care o simt față de Kortney și Breeana.", a zis Joseph, al cărei surori îi poartă copiii în pântec.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un preot de 63 de ani s-a căsătorit cu o copilă care i-ar putea fi nepoată. Mariajul a înfuriat o lume întreagă... Femeia care a vrut să arate ca Barbie, dar mulți o aseamănă cu un zombi. Cum arată după 43 de intervenții estetice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x