Antena Căutare

FOTO & VIDEO! A bătut orice record! Cum a fost făcut selfie-ul care cuprinde cel mai mare număr de oameni: 2.530

Un licean de 16 ani din Nisa, Tom Bittmann, a stabilit marți recordul mondial la cel mai mare selfie realizat vreodată, strângând 2.530 de persoane în aceeași fotografie. Recordul precedent era deținut din luna noiembrie de Microsoft și Coca-Cola, care adunaseră 1.151 de oameni într-o imagine, în Bangladesh, amintește lalibre.be.

Un licean de 16 ani din Nisa, Tom Bittmann, a stabilit marți recordul mondial la cel mai mare selfie realizat vreodată, strângând 2.530 de persoane în aceeași fotografie. Recordul precedent era deținut din luna noiembrie de Microsoft și Coca-Cola, care adunaseră 1.151 de oameni într-o imagine, în Bangladesh, amintește lalibre.be, citat de Agerpres.

Performanța a fost realizată la Nisa, într-un teatru în aer liber, unde a avut loc marți seară un spectacol electro, iar recordul a fost omologat pe baza biletelor de intrare. Selfie-ul a fost făcut de adolescent de pe scenă, cu un smartphone instalat pe un braț telescopic, acțiunea lui fiind facilitată de arhitectura deosebită a locului, identică cu cea a teatrelor romane.

Tom Bittmann a creat în ianuarie o aplicație gratuită destinată selfie-urilor, numită "Wall of selfies", care permite utilizatorilor să facă selfie-uri și să le posteze la diferite categorii propuse de editor. Prin recordul mondial stabilit la Nisa, tânărul încearcă să se facă cunoscut investitorilor pentru a-și putea dezvolta aplicația, încheie lalibre.be.

Și-au cumpărat o saltea NOUĂ, dar când au ajuns acasă au descoperit ceva REVOLTĂTOR! „Am scos folia și am rămas ȘOCAȚI, ... Decizie fără precedent! Mâncărurile din carne de porc au fost INTERZISE în restaurante!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x